Ми у Facebook
18.02.2022, 14:58

Відома письменниця з Рівного запрошує на літературні посиденьки

Алла Рогашко, фото з її сторінки у мережі ФБ.

Які відбудуться у Рівному вже цими вихідними.
Алла Рогашко запрошує на літературні посиденьки, які заплановані на цю суботу, 19 лютого. На зустрічі можна буде поговорити про літературу і не тільки, а також обговорити поки найновіших роман авторки "Провидець".


Фото зі сторінки Алли Рогашко у ФБ.
Фото зі сторінки Алли Рогашко у ФБ.


"Одверто кажучи, якоїсь миті я засумнівалась у доречності цієї зустрічі. Чи ж до книжок людям нині? ...Йшла містом, світило сонечко, я поглянула в небо – воно було неймовірне, насичено-блакитне, без жодної хмаринки, направду весняне. Раптом помітила, що високо в небі летять рядочком п’ять великих білих птахів, певно, то були лебеді. Яке ж це було невимовно-красиве видиво! Я аж спинилась, проводжаючи їх поглядом, відтак умить відкинула сумніви і вагання: ворогу лише це й потрібно, щоб ми сиділи по норах і тремтіли від страху, билися в істериці головою об стіну. Не бути цьому!
Отож приходьте! Радітиму кожному!" - Написала Алла Рогашко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Зустріч відбудеться у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, що на вулиці Короленка, 6 (поблизу Лебединки).

Початок о 15.00.

Алла Рогашко - письменниця та журналістка. Автор низки прозових творів. «Осіннє Рондо місячної ночі» (2015), «Крізь безодню до Світла» (2016), «Львів. Смаколики. Різдво» (2016), «Її сукня» (2017),«Львів. Вишні. Дощі» (2017), "Сни з колодязя" (2019), "Провидець" (2021).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ