Ми у Facebook
11.05.2022, 09:30

Як очистити судини і повернути їм гнучкість без аптечних засобів

Шум у голові піде, а тиск прийде у норму ... А ще сечовий міхур і нирки можна вилікувати без таблеток!
Шум у голові — досить поширена недуга серед населення. Адже цей симптом не можна ігнорувати. Він може говорити про склероз, що починається, захворювання мозку і судин! І шум у голові виникає разом із високим тиском.

Згодом наші судини забруднюються і втрачають свою гнучкість. Цей згубний стан шкодить організму, адже по судинах кров транспортує до органів поживні речовини та кисень. Від цього підвищується тиск і виникає шум у голові. Людина навіть може погіршитися зір!

Аптечні препарати допомагають знизити тиск, але не позбавляють самої причини. А ще таблетки можуть принести неприємні побічні ефекти! Як повернути еластичність судин
Можна очистити судини та повернути їм гнучкість без аптечних засобів! І в цьому чудово допомагає грицики!

Ця рослина допомагає нормалізувати тиск, позбавляє головного болю, загоює рани, покращує роботу ШКТ, лікує нирки, сечовий, печінку, судини, нервову систему. Ось як потрібно використовувати рослину для чищення судин. Рецепт перший
Знадобиться:

Листя грициків - 1 ч. л.;
Вода – 1 ст.
Приготування та застосування: Залийте з вечора листя холодною водою. Вранці засіб процідіть. Пийте по 2 ст. л. 4 рази на день за 30 хвилин до їди.

Рецепт другий:

Грицики — 1 ч. л.;
Вода – 1 ст.
Приготування та застосування:
Залийте рослину окропом і наполягайте 30 хвилин. Пийте по 1/4 ст. 3 рази на день за 30 хвилин до їди, а вчетверте перед сном.

Ось як можна позбавитися шуму в голові іншими способами Візьміть 1 ст. л. сушених та викривлених стручків зеленої квасолі. Залийте їх 1 ст. окропу і наполягайте півгодини. Зцідіть та пийте по 1 ст. л. кошти 3 десь у день 30 хвилин до їди. Через кожні 2 дні слід робити перерву на 1 день. Курс - 2 тижні.

З'єднайте по 2 ст. л. лушпиння цибулі, шипшини та 5 ст. л. хвої. Залийте мікс 0,5 л води, закип'ятіть і варіть 3 хвилини. Приберіть з вогню та наполягайте у темному місці 3 години. Отриманий засіб процідіть і приймайте по чверті склянки 3 рази на день.





На правах реклами