Молдавські пиріжки: рецепт від рівнянки Олени Лагунової
• 300 г борошна,
• півчайної ложки солі,
• 100 мл олії,
• 125 мл води.
Замішуємо тісто та загортаємо у плівку. Даємо відпочити 30-45 хвилин.
Тим часом готуємо начинку:
• обсмажити моркву 1 шт; • цибулю 1шт; • капусту - 500 г;
• додати сіль, перець та все це протушити.
Тісто розділити на 15 кульок, розкачати максимально тонко в млинчики, покласти начинку і формуємо пиріжки - як млинчики. Змастити жовтком.
Випікати в розігрітій до 200° духовці 15-20 хв.
рецепт, "Верзере", молдавські пиріжки, рівняни готують, смачні рецепти, рецепти
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 235
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 289
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 262
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 518
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 461