Ми у Facebook
11.05.2022, 16:15

Молдавські пиріжки: рецепт від рівнянки Олени Лагунової

Рівнянка Олена Лагунова поділилася смачним рецептом молдавських пиріжків "Верзере"з пісного тіста з молодою капустою, за яким пропонує готувати й нам.
Для тіста потрібно:

• 300 г борошна,
• півчайної ложки солі,
• 100 мл олії,
• 125 мл води.

Замішуємо тісто та загортаємо у плівку. Даємо відпочити 30-45 хвилин.

Тим часом готуємо начинку:

• обсмажити моркву 1 шт; • цибулю 1шт; • капусту - 500 г;
• додати сіль, перець та все це протушити.

Тісто розділити на 15 кульок, розкачати максимально тонко в млинчики, покласти начинку і формуємо пиріжки - як млинчики. Змастити жовтком.

Випікати в розігрітій до 200° духовці 15-20 хв.







На правах реклами