Як правильно солити страви: корисні поради для найкращих господинь
Рибний бульйон - після зняття накипу.
Тушені овочі - за 5-7 хвилин до готовності.
Стейк - після обсмажування з однієї сторони, перевернути й посолити.
Відварене, тушене м'ясо - за 5-10 хвилин до готовності.
Відварена картопля - через 5-7 хвилин після закипання.


корисні поради господиням, рецепти, корисні поради рівнянкам, солимо, готуємо вдома
На Рівненщині кожен десятий шлюб – із військовими

На Рівненщині від початку повномасштабного вторгнення росії уклали шлюб 2583 пари. Однозначно, серед наречених – багато в піксельній формі. У Рівненському відділі ДРАЦС це пояснюють тим, що кожен десятий шлюб укладають військові.
переглядів: 101
Коржики на кефірі з начинкою як піца: рецепт

Смакота, що не затримається на вашому столі надовго! З одного рецепту виходить 6 міні-коржиків.
переглядів: 187
Життя маленькими кроками

Війна - це слово ми вивчали на уроках історії, неодноразово чули в телевізорі, бачили на шпальтах газет. Про що для нас воно було? Ми співчутливо хитали головою, та йшли собі жити далі, займаючись буденними справами.
переглядів: 196
Як не перегрітися на сонці?

Сонце продовжує нестерпно пекти. Тому лікарі застерігають від теплових травм. І закликають до обережності.
переглядів: 283
Особливі молитви за Україну (+ТЕКСТИ МОЛИТОВ)

Православна церква України закликає молитися за Батьківщину та український народ у цей трагічний час нашестя чужинців.
переглядів: 1143