Як правильно солити страви: корисні поради для найкращих господинь
Рибний бульйон - після зняття накипу.
Тушені овочі - за 5-7 хвилин до готовності.
Стейк - після обсмажування з однієї сторони, перевернути й посолити.
Відварене, тушене м'ясо - за 5-10 хвилин до готовності.
Відварена картопля - через 5-7 хвилин після закипання.

корисні поради господиням, рецепти, корисні поради рівнянкам, солимо, готуємо вдома
30 березня: церковне свято, традиції та народні прикмети

Сьогодні, 30 березня, православні віряни вшановують пам’ять святого Іоана Ліствичника – видатного монаха, богослова та подвижника, який жив у VI–VII століттях. Його життя стало прикладом смирення, а його твір "Ліствиця" (або "Сходи до Раю") і досі вважається духовним дороговказом для християн.
переглядів: 111
Сьогодні Україна знову перейшла на літній час

У ніч із 29 на 30 березня 2025 року українці традиційно перейдуть на літній час. О 3:00 ранку стрілки годинника потрібно перевести на одну годину вперед — тобто одразу на 4:00. Це означає, що спати доведеться на годину менше.
переглядів: 115
У Рівному випустять понад 230 врятованих кажанів

Третій зимовий сезон філії Ukrainian Bat Rehabilitation Center у Рівненському зоопарку завершується, і понад 230 врятованих тварин повернуться у дику природу.
переглядів: 225
З квітня змінюється порядок виплати лікарняних

З 4 квітня 2025 року в Україні змінюється механізм виплати лікарняних. Відтепер застраховані особи зможуть отримувати виплати не лише за основним місцем роботи, а й за місцем роботи за сумісництвом.
переглядів: 279
Сьогодні вночі Україна переходить на літній час

У ніч з 29 на 20 березня о 03:00 стрілки годинника потрібно перевести на одну годину вперед.
переглядів: 293