19.05.2022, 15:05
Як правильно солити страви: корисні поради для найкращих господинь
Аби приготована вами страва вийшла по-справжньому смачною, необхідно знати, який час найкраще підходить для її соління.
М'ясний бульйон - за 20 хвилин до готовності.
Рибний бульйон - після зняття накипу.
Тушені овочі - за 5-7 хвилин до готовності.
Стейк - після обсмажування з однієї сторони, перевернути й посолити.
Відварене, тушене м'ясо - за 5-10 хвилин до готовності.
Відварена картопля - через 5-7 хвилин після закипання.
Рибний бульйон - після зняття накипу.
Тушені овочі - за 5-7 хвилин до готовності.
Стейк - після обсмажування з однієї сторони, перевернути й посолити.
Відварене, тушене м'ясо - за 5-10 хвилин до готовності.
Відварена картопля - через 5-7 хвилин після закипання.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 2193корисні поради господиням, рецепти, корисні поради рівнянкам, солимо, готуємо вдома
Інші статті рубрики:
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне
Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 2164
13 загиблих та понад 60 травмованих: Наслідки ракетної атаки по Чернігову
Серед потерпілих - двоє дітей.
переглядів: 420
Польські мітингувальники планують блокувати рух вантажівок на ПП "Корчова-Краківець"
Вже завтра, 18 квітня, польські страйкарі планують відновити блокаду перед пунктом пропуску "Корчова-Краківець".
переглядів: 371
Ворог вдарив по Чернігову: Що відомо про постраждалих
У середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. "Прильоти" сталися майже в самісінькому центрі міста.
переглядів: 458
Сьогодні у Рівному відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним
Рівняни мають змогу відвідати творчий вечір унікального українця.
переглядів: 515