Ніжний заливний пиріг: готується без особливих зусиль і тане в роті
⠀
мука 200 гр
масло вершкове 70 гр
сметана 1-2 ст.л
розпушувач 1,5 ч.л
цукор 2 ст.л
⠀
Начинка:
⠀
полуниця 400 гр
крохмаль 1 ст.л
цукор 2 ст.л
⠀
Заливка:[/b]
⠀
яйця 2 шт
сметана 350 мл 15-20%
крохмаль 2 ст.л
цукор 3-4 ст.л
ванільний цукор за смаком
⠀
[b]Приготування
⠀
1. З'єднати борошно, м'яке вершкове масло, розпушувач і цукор. Перетерти в крихту, додати сметану і замісити тісто. Тісто виходить м'яке як пластилін.
2. Полуничку миємо, нарізаємо і пересипаємо цукром і крохмалем.
3. Готуємо заливку. З'єднуємо яйця, цукор, сметану та ванільний цукор. Перемішуємо віночком (не міксером) до однорідності. Всипаємо крохмаль і перемішуємо ще раз.
4. Дістаємо тісто з холодильника і викладаємо у форсу на дно і розподіляємо рівномірно формуючи бортики
5. На тісто викладаємо полуницю і заливаємо кремом.
6. Випікаємо при 180' хвилин 40
рецепт, готуємо разом, десерт, смачно, корисні поради господиням, готуємо вдома
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 279
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 266
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 381
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 332
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 391