Що на сніданок: Сирні палички з цибулею та кропом
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що на сніданок: Простий рецепт хачапурі по-аджарськи
Що на сніданок: Смачні та пишні панкейки
Що на сніданок: Пухкі й апетитні сирні рогалики
Складники:
- 250 мл кефіру
- 2 яйця
- 1 ч л солі
- 1 ч л соди
- 450 г борошна (може піти трошки більше, але не забивайте борошном, тісто повинно бути мяким).
- 100 г твердого сиру
- пучок зеленої цибулі та кропу

Приготування:
Збовтайте два яйця з сіллю, додайте кефір кімнатної температури та перемішайте. Додайте соду. Далі введіть борошно й вимішуйте. В кінці додайте сир та зелень, розподіліть по тісту. Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 - 0,7 сантиметра. Поріжте на смужки шириною в 2 см., довжну вибирайте самі. Обсмажте їх в олії. Смакуйте!


пишні сирники, вдалий рецепт, закуска, сирники, рецепт, сирні палички, сніданок, споживач
Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 167
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 174
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 186
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 194
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 135