22.06.2022, 08:35
Що на сніданок: Сирна галета з полуницею (+ФОТО)
Один з кращих рецептів солодкої випічки з полуницею. Неодмінно приготуйте цю галету у розпал сезону цих полум'яних ягід.
Галета на сирному тісті зі стиглою полуницею, підкорить ваше серденько.
Складники:
120 г пшеничного борошна
80 г вершкового масла
1 ст л цукру
1 ст л ванільного цукру
100 г кисломолочного сиру
1 жовток
Начинка:
300 г полуниці
1 с л кукурудзяного крохмалю
3 ст л цукру
Приготування галети на сирному тісті з полуницею:
Висипаємо борошно в миску, додаємо потрібнене холодне масло, перетираємо в крихту. Вибиваємо один жовточок, додаємо сир та цукор та вимішуємо швиденько. Довго не місіть, лиш до об'єднання інгредієнтів. Залиште тісто в холодильнику на годину (можна й на ніч, вранці матимете чудовий десерт).
Вийміть тісто з холодильника й перекладіть на пергамент. Зверху накрийте іншим листом пергаменту й розкачайте тісто в круг. Товщина 5-7 мм. Викладіть начинку, попередньо змішавши нарізану скибочками полуницю, крохмаль та цукор. Коли викладатимете начинку, відступайте від краю не менше 2 см. Загорніть борти на ягоди (як на фото).
Помастіть збитим білком та посипте цукром чи мигдальними пластівцями. Відправте галету у духовку на 30 хв, температура випікання 180 градусів. Опісля дайте їй вистигнути і насолоджуйтесь ніжними й ароматним десертом.
Складники:
120 г пшеничного борошна
80 г вершкового масла
1 ст л цукру
1 ст л ванільного цукру
100 г кисломолочного сиру
1 жовток
Начинка:
300 г полуниці
1 с л кукурудзяного крохмалю
3 ст л цукру
Приготування галети на сирному тісті з полуницею:
Висипаємо борошно в миску, додаємо потрібнене холодне масло, перетираємо в крихту. Вибиваємо один жовточок, додаємо сир та цукор та вимішуємо швиденько. Довго не місіть, лиш до об'єднання інгредієнтів. Залиште тісто в холодильнику на годину (можна й на ніч, вранці матимете чудовий десерт).
Вийміть тісто з холодильника й перекладіть на пергамент. Зверху накрийте іншим листом пергаменту й розкачайте тісто в круг. Товщина 5-7 мм. Викладіть начинку, попередньо змішавши нарізану скибочками полуницю, крохмаль та цукор. Коли викладатимете начинку, відступайте від краю не менше 2 см. Загорніть борти на ягоди (як на фото).
Помастіть збитим білком та посипте цукром чи мигдальними пластівцями. Відправте галету у духовку на 30 хв, температура випікання 180 градусів. Опісля дайте їй вистигнути і насолоджуйтесь ніжними й ароматним десертом.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 6462смачний десерт, рецепт, дуже смачно, сирна галета, торт з ягодами, галета з ягодами, випічка з полуницею, споживач
Інші статті рубрики:
Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 19 квітня.
переглядів: 177
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1162
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримуватимуть 7800 грн
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах
переглядів: 182
Декілька вулиць у Рівному залишилися без води
Через пошкодження водопроводу тимчасово відсутнє водопостачання на вул.Малорівненській, вул.Боженова та вул.Севастопольській.
переглядів: 193