Ми у Facebook
04.07.2022, 09:35

П'ять польських б'юті-брендів, на які українкам варто звернути увагу

Сайт OGO.ua починає розповідати про польські бренди, які випускають косметику для обличчям, тіла та волосся.
Сьогодні у час російсько-української війни багато українок вимушено перебувають на території Польщі. І як відомо, більшість з нас захопив мінімальний набір косметики.

У цій статті розповімо про найвідоміші польські косметичні бренди.

Eveline

Бренд Eveline - найбільший експортер та виробник косметики у Польщі. Під однойменною ТМ випускаються засоби для макіяжу, догляду за шкірою обличчя та тіла, а також декоративна косметика.


Продукція Eveline Cosmetics успішно реалізується на чотирьох континентах, більш ніж у 70 країнах світу. Що стосується декоративної косметики, то про відмінні (і дуже бюджетні) туші для вій, тональні засоби і дивовижні блиски для губ вам розкаже будь-який б’ютіголік зі стажем. Багато товарів містять у складі корисні трави, олії та екстракти, які забезпечують шкіру корисними речовинами.

Ziaja

Ziaja, мабуть, найзнаменитіший польський бренд, виробник лікарських засобів і високоякісної косметики для обличчя, тіла і волосся на основі активних інгредієнтів. В косметиці Ziaja поєднані традиційні популярні компоненти, такі, як рослинні екстракти і вітаміни, з сучасними технологіями.


Формули продуктів розроблені на основі фармацевтичного досвіду. Обов’язково спробуйте гель для душу, який зовсім не сушить шкіру, купіть дітям зубну пасту з ксилітом, а собі — один зі скрабів компанії, який перетворить приймання душу на бажаний spa-ритуал.

Dr Irena Eris

Історія бренду починається в 1983 році, коли Ірена Еріс покинула державну компанію Polfa і заснувала свою невелику косметичну фабрику. Вона почала створювати свою першу косметику під час фармацевтичних досліджень – спочатку вони призначалися в основному для особистого користування.


Сьогодні компанія Irena Eris налічує понад 700 продуктів в своєму асортименті, і близько 1000 співробітників. Також працює мережа салонів краси під брендом Kosmetyczne Instytuty і 5 * spa-готелів. Завдяки старанній роботі, компанія стала впізнаваною не тільки в Польщі, а й в десятках країн світу.

Lirene

Бренд Lirene чудово знають в Україні. Для виробництва косметики Lirene використовується лише високоякісна сировина. А сучасному обладнанню, на якому відбувається чарівний процес виготовлення даної косметичної марки, можуть позаздрити багато іменитих брендів косметики.


Бренд має досить велику колекцію сонцезахисних засобів у формі крему, спрею, олії — варто протестувати, щоб оцінити відмінну якість не за всі гроші світу.

Bell

Бренд Bell успішно працює на польському ринку близько 30 років. Почав свою діяльність з виробництва косметичної упаковки і дезодорантів. З іншого боку, першої косметикою, створеної компанією, була губна помада, яка швидко стала культовою іконою. Як згадує засновник бренду Кшиштоф Поліска, вибір губної помади був продиктований практичними міркуваннями – дистрибуція в 90-х роках в основному здійснювалася самостійно, тому необхідно було зосередитися на продукті, який … не займає багато місця і його можна у великих кількостях перевозити власним автомобілем.


В даний час в асортименті бренду Bell більше 500 косметичних засобів. Фірма також розробляє гіпоаллергенну лінію гіпоалергенних продуктів Bell. Косметику Bell можна купити не тільки в Польщі. Бренд присутній в 40 країнах світу, і недавно до аудиторії споживачів приєдналися азіатські компанії.

* фото мережа інтернет





На правах реклами