Ми у Facebook
05.07.2022, 08:53

На Рівненщині кожен десятий шлюб – із військовими

На Рівненщині від початку повномасштабного вторгнення росії уклали шлюб 2583 пари. Однозначно, серед наречених – багато в піксельній формі. У Рівненському відділі ДРАЦС це пояснюють тим, що кожен десятий шлюб укладають військові.
Про це інформує Рівненська обласна державна адміністрація.

Додають і те, що за цей час церемонія одруження стала більш патріотичною. Часто можна почути гімн України, пісні «Ой, у лузі червона калина», «Стефанія». Також, в Рівненському відділі ДРАЦС з’явилася нова традиція для військових. Тепер кожна новостворена сім’я, де чоловік чи дружина служить в ЗСУ, має можливість залишити побажання, написавши його на українському прапорі. Він символічний і буде зберігатися там. А самому подружжю буде цікаво у річницю шлюбу згадувати про це, перечитувати, можливо, написати нове. Тим паче, що у ДРАЦС проводять і ювілейні одруження (коли сімейні пари можуть одружитися повторно).

До слова, зараз процедура укладання шлюбу спрощена – закохані можуть одружитися у той же день, коли подали заяву. І це стосується не лише військовий, а й усіх охочих.

Усі новини на одному сайті - UKR.net





На правах реклами