Ми у Facebook
20.07.2022, 09:21

"Укрзалізниця" запустила окремий портал для потягів міжнародного сполучення: як це працює?

В Україні запрацював новий сайт від “Укрзалізниці”. На ньому клієнти українського перевізника можуть відслідкувати, які потяги їдуть з України за кордон, придбати квитки на необхідний поїзд міжнародного сполучення, підібрати альтернативний маршрут та отримати відповіді на хвилюючі їх питання.
Як повідомляє пресслужба компанії, рішення створити окремий портал було прийняте після аналізу попиту українців на міжнародні рейси від “Укрзалізниці”.

Так, в сучасних реаліях українські потяги завантажені на 90% і вище, і цей показник постійно зростає. Пасажиропотік на міжнародних рейсах складає 30,8 тис громадян - і це тільки за минулий тиждень. Таким чином понад 15 тисяч українців виїхало за межі країни, але 15,3 тис осіб повернулися.

На сьогодні міжнародні рейси від “Укрзалізниці” сполучають Україну з Польщею (міста Хелм, Перемишль, Варшава), Угорщиною (місто Будапешт) та Австрією (місто Відень).

Як знайти новий сайт “Укрзалізниці”?


https://uz-vezemo.com/ - це посилання на сайт, де ви можете знайти, яким міжнародним рейсом найкраще скористатися у вашому випадку

Крім того, тут розміщена інформація про рейси на приміському сполученні

Важливо! На всі потяги “Укрзалізниці” купувати квитки зручніше онлайн - в чат-ботах
- Viber
- Telegram
- Facebook
- Messenger
- Apple
-Messages
- або на сайті Укрзалізниці.

Раніше ми розповідали, які потяги курсують через залізничну станцію Здолбунів-Пасажирський.





На правах реклами