Молода картопля запечена з куркою
Кількість інгредієнтів розрахована на 4 особи. Її сміливо можна збільшувати чи зменшувати.
Інгредієнти:
1 кілограм молодої картоплі;
8 крилець (можуть бути будь які частини);
2 цибулини;
6 зубчиків часнику;
оливкова олія;
паприка мелена;
приправа до картоплі;
приправа до курки;
сіль;
перець;
4 столових ложки сметани;
2 столових ложки соєвого соусу.
Приготування:
Миємо курку й обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо в миску і додаємо сіль, приправу до курки, дрібку чорного меленого перцю, сметану та соєвий соус. Перемішуємо та ставимо в холодильник маринуватися на час підготування картоплі.
Молоду картоплю добре вимиваємо, по бажанню можна очистити від шкірки, я цього не роблю, а завжди готую молоду картоплю зі шкіркою. Розрізаємо навпіл або на четвертину, в залежності від розміру картоплі. Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, додаємо до картоплі туди ж додаємо пропущений через прес часник. Звісно солимо, перчимо, додаємо паприку, приправу до картоплі, чорний перець (але це все на ваш смак), вливаємо трохи оливкової олії та перемішуємо.
Відрізаємо потрібний шматок рукава, викладаємо картоплю, обов'язково виливаючи сік що з неї залишився, а тоді на верх викладаємо курку, також поливаючи сметанним соусом.
Запікаємо протягом 80 хвилин, при температурі 180 градусів.
При подачі на стіл можна прикрасити зеленню.
Готувати це легко!
Смачного!

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 385
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 384
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 374
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 415
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 296