Ми у Facebook
25.07.2022, 17:00

Готуємо для всієї сім'ї: пісочне печиво з джемом

Найкращий рецепт печива на всі випадки життя
Інгредієнти:

-340 гр борошна
-130 гр цукрової пудри
-5 гр розпушувача
-дрібка солі
-200 гр вершкового масла 82,5%
-1 яйце категорії С0 (або 50 гр).

Джем:

Можна використати свіжу перетерту малину з цукром + яблучне домашнє повидло + кизилове домашнє повидло-300 гр(приблизно).

Помадка:

-200 гр цукрової пудри
-2-3 ст.л окропу
-лимонний сік

Приготування:

1. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
2. В окремій ємності змішати: вершкове масло кімнатної температури + яйце + цукрову пудру + щіпку солі до однорідної гладкої маси.
3. Потім частинами ввести просіяне борошно з розпушувачем і збити на середній швидкості протягом 40 сек-1 хв до отримання крихти.ї
4. Далі руками зліпити заготовку шар й поділити її на дві частини.
5. Частину розкотити на пергаменті розміром 20*25 см.
6. Гарячий пласт тіста змастити джемом, акуратно накрити другим пластом тіста.
7. Потім приготувати помадку (ретельно змішати цукрову пудру з окропом і лимонним соком) і загладжувати верхній шар помадкою.
8. Поверх нанести кілька крапель джему і за допомогою зубочистки зробити імпровізований малюнок.
9. При бажанні гострим ножем краю та нарізати смужки розміром 4*9 см.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ