Ми у Facebook
30.07.2022, 20:55

Неперевершені баклажани в соусі з тунця. Італійський рецепт

Простий рецепт страви, яку можна запропонувати як закуску, або як легку другу страву.
Рецепт баклажанів в соусі з тунця

Інгредієнти:

– 2 баклажани;
– 150 грамів сиру рікота;
– 1 банка тунця в олії;
– ріпчаста або зелена цибуля.

Приготування:

•Для приготування цього рецепту краще взяти круглі та фіолетові сорти баклажанів.
•Ретельно помийте баклажани, наріжте їх кільцями товщиною 5 міліметрів.
•Розігрійте сковорідку та обсмажте на ній баклажани: 2 хвилини з кожного боку буде достатньо.
•Злийте тунець з олії і дрібно наріжте та змішайте його з сиром рікота. Присмачте сіллю та перемішайте.
•Подрібніть цибулю і додайте її до соусу з тунця.
• Викладіть баклажани, розкладені на окремих тарілках, з порцією соусу в окремий посуд, щоб їх занурити.

Увага! Якщо ви хочете зробити соус з тунця ще легшим, виберіть білий або грецький йогурт.





На правах реклами