Соковита та смачна аджика: готуємо заготовки на зиму
Помідори – 6кг.
Перець болгарський-2кг.
Часник – 0,5 кг.
Гіркий перець – 2-3шт.
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 2-3 ст.л (за смаком)
Приготування:
⠀
Усі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку (часник бажано через дрібний прес). Помідори та перець з'єднуємо і ставимо на вогонь. Варити годину, періодично помішуючи. Додати сіль, часник, гіркий перець. Варити ще 30 хв. Додати масло, добре перемішати і ще 5-10 хвилин варити.
⠀
Гарячу аджику розливаємо по стерилізованих банках і закочуємо. Забираємо під теплу ковдру, перевернувши кришкою донизу, до повного охолодження.
корисні поради господиням, готуємо вдома, готуємо разом, смачно, аджика
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 302
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 239
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 285
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 452
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 799