Соковита та смачна аджика: готуємо заготовки на зиму
Помідори – 6кг.
Перець болгарський-2кг.
Часник – 0,5 кг.
Гіркий перець – 2-3шт.
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 2-3 ст.л (за смаком)
Приготування:
⠀
Усі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку (часник бажано через дрібний прес). Помідори та перець з'єднуємо і ставимо на вогонь. Варити годину, періодично помішуючи. Додати сіль, часник, гіркий перець. Варити ще 30 хв. Додати масло, добре перемішати і ще 5-10 хвилин варити.
⠀
Гарячу аджику розливаємо по стерилізованих банках і закочуємо. Забираємо під теплу ковдру, перевернувши кришкою донизу, до повного охолодження.

корисні поради господиням, готуємо вдома, готуємо разом, смачно, аджика
Два випадки кору виявили на Дубенщині від початку року

З початку поточного року на території Дубенщини було виявлено два випадки кору. Цю інформацію надав Юрій Муха, керівник Дубенського районного відділу ДУ "Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб", під час засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
переглядів: 80
У Рівному можна навчитися скандинавській ходьбі

Завтра, 1 квітня, у парку ім. Т. Шевченка, біля літньої сцени відбудуться заняття.
переглядів: 360
Унікальні вітання з Днем флориста

Сьогодні, 31 березня, в Україні святкують День флориста. Пропонуємо вашій увазі кілка вітань з цим професійним святом.
переглядів: 820
Що обіцяє сьогоднішній день?

Низка прикмет, на які варто звернути увагу сьогодні, 31 березня, дозволять спрогнозувати погоду на кілька днів вперед.
переглядів: 368
Місяць великих змін: астропрогноз на квітень для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтеся, що вам підготували зорі у новому місяці.
переглядів: 480