Ми у Facebook
05.08.2022, 09:13

Чи є криптовалюта гарною інвестицією?

Інвестування у віртуальну валюту для деяких принесло вражаючу віддачу, але ця сфера все ще становить ризики. Можна стати дуже багатим, інвестуючи в криптовалюту, так як це хороша інвестиція, якщо ви хочете отримати прямий вплив на попит на цифрову валюту.
Якщо ви хочете поміняти гривні на крипту вже зараз, то вам допоможе онлайн сервіс Changeit, але з початку розглянемо плюси та мінуси інвестування в криптовалюту.

Чи безпечна криптовалюта?


Кілька факторів роблять криптовалюту не зовсім безпечною інвестицією. Однак з’являються інші ознаки того, що криптовалюта залишиться надовго.

Криптовалютні біржі більше, ніж фондові біржі, вразливі до злому та можуть стати об’єктами іншої злочинної діяльності. Тож треба вибирати компанії з високим рівнем захисту.

Прийняття криптовалюти


Незважаючи на ризики, криптовалюти та індустрія блокчейнів стають сильнішими. Розбудовується така необхідна фінансова інфраструктура, і інвестори все частіше отримують доступ до послуг зберігання інституційного рівня. Професійні та індивідуальні інвестори поступово отримують інструменти, необхідні для управління та захисту своїх криптовалютних активів.

Чи є криптовалюта хорошою довгостроковою інвестицією?


Багато криптовалют, таких як Bitcoin та Ethereum, запускаються з високими цілями, яких можна досягти протягом тривалого часу. Хоча успіх будь-якого криптовалютного проєкту не гарантований, ранні інвестори в криптовалютний проєкт, який досягає своїх цілей, можуть бути щедро винагороджені в довгостроковій перспективі.

Однак для будь-якого криптовалютного проєкту необхідно досягти широкого впровадження, щоб вважати його довгостроковим успіхом.

Біткойн, як найпоширеніша криптовалюта, отримує переваги від ефекту мережі – більше людей хочуть володіти біткойнами, оскільки біткойнами володіють більшість людей. Зараз багато інвесторів вважають біткойн «цифровим золотом», але його також можна використовувати як цифрову форму готівки.

Інвестори в біткойн вважають, що криптовалюта буде зростати в довгостроковій перспективі, оскільки пропозиція є фіксованою, на відміну від пропозиції фіатних валют, таких як долар США.

Ті, хто налаштовані на те, що біткойн широко використовується як цифрова готівка, вважають, що він має потенціал стати першою справді глобальною валютою.

Чи варто інвестувати в криптовалюту?


Володіння деякою криптовалютою може збільшити диверсифікацію вашого портфеля, оскільки криптовалюти, такі як біткойн, історично мало корелювали ціну з фондовим ринком США. Якщо ви вважаєте, що використання криптовалюти з часом стане все більш поширеним, тоді, ймовірно, має сенс придбати криптовалюту безпосередньо як частину диверсифікованого портфеля.





На правах реклами