Ми у Facebook
09.08.2022, 20:23

Чим корисний часник та як він лікує хвороби: варто знати всім

Часник часто використовується для боротьби з епідемією грипу, застуди, кашлю і кишкових розладів. Також його можна застосовувати проти багатьох інших хвороб. Ми розповіли, як саме.
Від дзвону у вухах

Взяти одну велику голівку часнику. Ретельно вимити її разом із лушпинням. Витерти насухо або залишити висохнути. Подрібнити її. Взяти один лимон, помити його і подрібнити в блендері або м'ясорубці. Залити разом кип'яченою водою (600 мл). Закрити кришкою ємність і поставити в холодильник на 4 дні. Процідити. Застосовувати по 50 мл вранці перед сніданком. Період - 3 місяці. Повторення курсу лікування можливе лише через 30-35 днів.

Для очищення судин

Три столові ложки лушпиння часнику залити 1 літром холодної кип'яченої води. Приготовлену суміш поставити на парову лазню і пропарити протягом 15 хвилин (не доводячи суміш до кипіння). Дати суміші настоятись протягом 3 годин. Процідити через марлю, складену чотири шари. Охолоджений відвар застосовувати у кількості 100 мл 3 рази на добу, після їди.

Від кашлю

На чавунній сковорідці, абсолютно чистій, без мастила, «підсмажити» вимите і просушене часникове лушпиння. Коли лушпиння набуде темно-коричневого кольору і почне димитися, включити пальник на мінімальний режим, накрити голову покривалом і почати інгаляцію (не більше 7 хв). Димок, який виділятиметься, має цілющі властивості. Виділення сліз та чхання – це нормальне явище. Інгаляцію проводити 7 днів, не частіше ніж один раз на день.
Загальне оздоровлення
Жменю подрібненого лушпиння часнику залити склянкою гарячої (90 градусів) води. Настояти протягом 8 годин при закритій кришці. Процідити. Вживати в охолодженому вигляді в кількості 200 мл на добу після їжі протягом 10 днів. За потреби повторити курс через два місяці. Поліпшення стану та приплив бадьорості з'являється вже через 7 днів застосування настоянки.
Кров'яний тиск? Застосовуйте часник!

Всі рецепти настоянок із часникового лушпиння надають на організм оздоровчі дії, вони призначені для лікування різних недуг. Потрібно лише правильно приготувати лікарський засіб.
Має позитивний вплив на серцево-судинну систему, розширює кровоносні судини та знижує артеріальний тиск. Він





На правах реклами