Ми у Facebook
12.08.2022, 16:12

Страх і гроші: До 13 тисяч білорусів готові підняти зброю проти України

росія продовжує втягувати білорусь у повномасштабну війну проти України. З білоруської території не тільки періодично прилітають ракети, тепер звідти готові йти білоруси воювати проти України.
Українські військові продовжують моніторити ситуацію:

"На північно-західному напрямку нашої країни ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. На даний час обстановка характеризується як стабільна та контрольована. Угруповання військ України продовжує вести стабілізаційну операцію в межах Волинської, Чернігівської, Сумської областей. Вздовж державного кордону України розгорнуто 6 батальйонів збройних сир Республіки Білорусь.



Загалом, за наявними оперативними даними Росія продовжує втягувати Білорусь в повномасштабну війну проти України. За попередніми даними, до 13 тисяч осіб з числа діючих і колишніх військовослужбовців підрозділів білоруських спеціальних операцій, а також ОМОНа підписали згоду на участь у війні проти України. Основний мотив - матеріально-фінансовий. Ніякої ідеологічної складової у діях окупаціних військ немає. Ніхто не вірить в ніяку денацифікацію, в захист прав російськомовного населення та інше. Страх і гроші - це основні чинники російської військової присутності", - сказав начальник головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.



Нагадаємо, білоруси і далі перевіряють свою боєготовність. Як евакуйовуватимуть мешканців Рівненщини, якщо нападе білорусь. Білоруси продовжили навчання своїх військ. Білорусь ймовірно готує диверсантів - ГУР. Лукашенко створив нову загрозу для України. Білорусь піде війною проти України. Прогноз від Сазонова





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ