Ми у Facebook
17.08.2022, 09:55

У Рівному тотальний брак водіїв маршруток

Брак кадрів - це те з чим особливо гостро стикнулася транспортна галузь Рівного. Адже на війну мобілізували велику частину тих, хто працював на міських маршрутах.
Загалом у Рівному готові перевозити пасажирів трохи більше 200 маршрутних таксі. Та попри це ситуація на покращення з перевезенням у Рівному не спостерігається.

Чому так? Бо не усі маршрутні таксі мають можливість виходити на маршрут. Зрозуміло, що близько десяти відсотків з них проходять технічні огляди та ремонти.

Немає пасажирів: у Рівному водії скаржаться на підвищення вартості проїзду

Але разом з тим є і інша проблема, яка дуже впливає на рівень перевезень - це брак водіїв маршрутних таксі.

Міський голова Рівного зауважив, що приблизно 170 маршруток виходять на маршрути. Хоча фактично їх є більше 200. Близько 10 відсотків стають на планові та позапланові ремонти. Але те, що водіїв бракує це дійсно факт. Чимало наших водіїв, які працювали тепер мобілізовані до ЗСУ. Тому якщо ви бажаєте працювати водієм - можете звертатися в управління транспорту, - зауважив Олександр Третяк.

Також мер Рівного підтвердив слова начальника управління транспорту про те, що з вересня у місті будуть вводити автобуси великої пасажиромісткості. Це буде зручно для пасажирів.





На правах реклами