Без оцту, солі та цукру: закриваємо помідори на зиму
Питна вода 1,2 л.;
Свіжі помідори 2 кг.
Спосіб приготування:
- Томати помийте й підсушіть їх, після розріжте на частини.
- В чисті банки покладіть частинки томатів, залийте киплячою водою та залиште на 15 хвилин.
- Далі закрийте банки з помідорами герметичними кришками.
- Залиште їх охолоджуватися, при цьому їх не перевертайте й не вкутуйте, як зазвичай.
- Після приберіть їх до холодильника чи інше досить холодне й темне місце. Смачного!

поради, консервування помідорів, консервування овочів, кулінарія, рецепт
Відновлено рух тролейбусів по вулиці Дубенській

Рух тролейбусів маршрутів №2, №7 та №11 на вулиці Дубенській у Рівному повністю відновлено.
переглядів: 248
Деякі мешканці Рівненщини можуть отримати 908 гривень на книжки в межах програми «єКнига»

У межах урядової ініціативи «єКнига» громадяни, яким виповнилося 18 років у 2024 році, а також ті, хто досягатиме повноліття цьогоріч чи в наступні роки, можуть отримати одноразову виплату в розмірі 908 гривень для придбання книжкової продукції.
переглядів: 262
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 784
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 1231
Як рівненський бізнес використовує повітряно-бульбашкову плівку: тренди, поради та інновації
У сучасному світі підприємці шукають прості, але ефективні рішення для збереження продукції, оптимізації логістики та зниження витрат. Один із таких способів – використання повітряно бульбашкової плівки. У Рівному цей матеріал активно застосовують як великі компанії, так і дрібні виробники.
переглядів: 311