Ми у Facebook
29.08.2022, 15:21

Готуємо «Бите скло» за найсмачнішим рецептом

Смачний та ніжний желейний десерт.
Обов'язково зберігайте та радуйте своїх близьких!
Для приготування знадобиться:

Сухе желе - 300 г (різних кольорів)
Вода - 1200 мл
Сметана 25% - 600 г
Цукрова пудра - 300 г
Желатин - 20 г
Вода - 200 мл
Ванілін

Приготування:

Сухе желе заливаємо водою, перемішуємо та розливаємо за формами. Відправляємо в холодильник застигати на 2,5 години.
У мене 100 г полуничного желе, 100 г желе зі смаком ківі, 50 г желе з малиною та 50 г з вишнею.
На 100 г желе приблизно 400 мл води йде.
Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати.
До сметані додаємо цукрову пудру та перемішуємо. Додаємо ванілін і вливаємо розтоплений желатин (щоб розтопити желатин, відправляємо його в мікрохвильову піч на 30 сек). Перемішуємо.
Вилиємо все у форму, застелену харчовою плівкою і відправляємо в холодильник застигати на 2 години
І готове!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ