Ми у Facebook
01.09.2022, 14:26

Дуже смачні рулети з баклажанів на зиму: такої смакоти ви ще не їли

Якщо ви любите закривати різні баночки на зиму, то цей простий та смачний рецепт саме ля вас!
Інгредієнти:

1 кг 700 гр баклажан
6 солодких перців
80 гр волоських горіхів
Пучок зелені (кріп, петрушка, кінза)
1 головка часнику
2,5 л води
2 ст л цукру
2 ч л солі
4 ст л 9% оцту

Приготування:

Баклажани нарізаємо пластинками і обсмажуємо до золотистого кольору. Складаю їх на паперовому рушнику, щоб прибрати зайву олію.

Зелень дрібно нарізаю. Перець та часник подрібнюю в блендері. Волоські горіхи подрібнюю качалкою. Все перемішую, готова начинка.

Повертаю рулетики і укладаю баклажани в банки.

Готую маринад. У воду додаю спеції та доводжу до кипіння. Заливаю баклажани і ставлю стерилізуватись на 15 хвилин.





На правах реклами