Дуже смачні рулети з баклажанів на зиму: такої смакоти ви ще не їли
1 кг 700 гр баклажан
6 солодких перців
80 гр волоських горіхів
Пучок зелені (кріп, петрушка, кінза)
1 головка часнику
2,5 л води
2 ст л цукру
2 ч л солі
4 ст л 9% оцту
Приготування:
Баклажани нарізаємо пластинками і обсмажуємо до золотистого кольору. Складаю їх на паперовому рушнику, щоб прибрати зайву олію.
Зелень дрібно нарізаю. Перець та часник подрібнюю в блендері. Волоські горіхи подрібнюю качалкою. Все перемішую, готова начинка.
Повертаю рулетики і укладаю баклажани в банки.
Готую маринад. У воду додаю спеції та доводжу до кипіння. Заливаю баклажани і ставлю стерилізуватись на 15 хвилин.

смачно, готуємо разом, варенняч корисні поради господиням, готуємо вдома, баклажани
Альона Давидова: “Успішна жінка – це сильна жінка”

Власниця мультибрендових шоурумів у Рівному й Луцьку розповіла журналу “РІВНЯНИ” про те, що надихає її у веденні бізнесу, як на діяльність вплинула війна і яка вона – успішна українська жінка XXI століття.
переглядів: 198
Як створити квітучий килим на ділянці завдяки багаторічникам?

Створити квітучі килими на ділянці - просто, завдяки ґрунтопокривним багаторічникам!
переглядів: 137
Зачіска на випускний 2023: Модні, оригінальні та стильні образи

Випускний вечір - важлива й відповідальна подія. Щоб у цей вечір виглядати неперевершено, потрібно зібрати образ заздалегідь. Отож, розпочнемо із зачісок. Що красиво, що стильно і що завжди в моді?
переглядів: 220
У Рівному поліцейські викрили злодія на крадіжках велосипедів

Працівники карного розшуку Рівненського РУП оперативно затримали 41-річного місцевого жителя після скоєння злочину. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
переглядів: 226