Ми у Facebook
03.09.2022, 15:06

Борщ-виручалка: для тих, в кого немає багато часу на готування

Це дійсно виручалка, коли немає часу або просто ліньки готувати.
Прийшли допустимо з роботи, розігріваєте бульйон кладете банку заготівлі-борщу, доводите до кипіння, досолюєте за смаком і кладете улюблені спеції... все смачний обід чи вечеря готовий, з мінімумом вашого часу та дій.
Інгредієнти:

• картопля-3 кг.
• помідори – 3 кг.
• капуста – 2 кг.
• болгарський перець – 0.5 кг.
• буряк-800 гр.
• морква-800 грн.
• цибуля-800 гр.
• олія-0.5 літра.
• оцет-80 мл. 6 або 9%
• цукор-60 гр.
• сіль велика не йодована - за смаком.

Приготування:

Картоплю нарізаємо кубиками, моркву і буряк натираємо на тертці, цибулю дрібно нарізаємо, помідори пропускаємо через м'ясорубку, капусту шаткуємо, перець нарізаємо не сильно дрібно.

Цибулю обсмажуємо на олії, додаємо моркву та буряки, перемішуємо і гасимо 10 хвилин. Потім кладемо перець, помідори, сіль та цукор, перемішуємо, кладемо картоплю ще раз перемішуємо, зверху викладаємо шар капусти, і не перемішуючи, варимо 30 хвилин на середньому вогні.

Через 30 хвилин, перемішуємо вливаємо оцет, ще раз перемішуємо і варимо ще 30 хвилин. Орієнтуйтеся на готовність картоплі.

Розкладаємо заготівлю по гарячих стерилізованих банках, закриваємо кришками і перевернувши верх днем, укутуємо пледом до повного остигання.

Заготівля з борщу готова, ви зрозумієте як це зручно, всі хто дізнався цей рецепт у мами підсіли на нього





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ