Ми у Facebook
06.09.2022, 15:51

Легендарний сорт АК-47: як він з'явився і чим виділяється

Цей штам марихуани є одним із найпопулярніших у світі. Можливо, не в останню чергу так сталося завдяки вдалому неймінгу: назва, отримана на честь широко відомого автомата, одразу однозначно натякає на забійність сорту.
На сайті https://errors-seeds.com.ua/ ви можете недорого придбати насіння цієї рослини. А якщо прочитаєте цю статтю до кінця, то вам буде простіше зрозуміти, чому такий товар вартий того, щоб його купити.

Походження


Імовірно, найближчими предками АК-47 є сорти, що виходили в результаті схрещування афганських та тайських рослин у 1970-х роках. Але сам штам у його класичному вигляді з'явився лише 1992-го. Він був виведений селекціонером компанії Serious Seeds, відомим як Саймон. А ще через 7 років сорт модифікували таким чином, що він зміг виробляти насіння, яке є однорідним в достатній мірі.

При створенні сорту використовувалася афганська, тайська, колумбійська та мексиканська марихуана. Отримана в результаті рослина на 35% складалася з індики і на 65% з сативи. Тоді вміст ТГК у ньому сягав 13%, і на той час це було дуже багато, хоча сьогодні такий показник вважається середнім. Ефект, що випробовується від вживання АК-47, можна назвати потужним, але збалансованим. Сам Саймон назвав свій витвір One Hit Wonder, що за змістом можна перекласти російською як «співак однієї пісні» або «артист одного хіта». Так говорять про співаків і гуртів, які широкій аудиторії відомі лише за однією піснею, а рештою своєї творчості так і не зуміли зацікавити публіку. Що хотів цим сказати про своє дітище творець штаму, залишається лише здогадуватися.

Чим сорт так сподобався споживачеві


Оскільки на момент виходу на ринок штам вважався одним із найсильніших у світі, йому було присвоєно низку престижних нагород наприкінці 90-х та на початку 00-х. Ця слава продовжує працювати на нього й у наші дні.

Бридери, як і раніше, хвалять його за досить хороший ефект і приємний смак. Досвідчені поціновувачі відзначають, що в пряному ароматі АК-47 виразно відчуваються запахи сосни, цитрусових та сандалового дерева.

Цей сорт діє сильно, але м'яко та розслаблююче. Він не збентежує, не провокує паніки, не створює раптового відчуття розгубленості, а дає можливість зібратися. Багато експертів рекомендують його як відмінний стимулятор для максимально продуктивної роботи, творчої діяльності, розумової активності. Штам застосовується не тільки в рекреаційних цілях, але й для лікування хронічного болю, тривожних розладів, депресії, безсоння, стресу.

Саме за всі ці якості АК-47 і сподобався настільки великій кількості людей у ​​всьому світі. Не пропустіть можливості гідно оцінити його і ви!





На правах реклами