Ми у Facebook
07.09.2022, 21:57

Кіно, яке допоможе полюбити осінь

фото з ukrinform.ua

Почалися осінні дні. Часто цей період асоціюється із смутком, із депресією. Проте, осінь може бути і затишною та креативною.
Пропонуємо вашій увазі кілька фільмів, які допоможуть інакше поглянути на осінь. А може, навіть, полюбити цю пору року.

Останній вересень / The Last September


У фільмі йдеться про Англію 20-х років, британська стриманість та бунтарський дух ірландської повстанської армії. Історія кохання дівчини з вищого суспільства і простого англійського солдата на тлі красивої осені.

«Така пізня, така тепла осінь», 1981


Селянин із Буковини покидає рідну землю та емігрує до Канади. Там він виростив доньку Орисю та забув про убогість. Одного разу Руснак вирішує повернутися до рідного краю та згадати минуле життя.

«Жовтневе небо», 1999 рік

Фільм знятий за реальними подіями. Школяр з американського шахтарського містечка, який у жовтні 1957 року почувши новину, що Радянський Союз запустив супутник, і США включається в космічні перегони. Хлопець вирішує також взяти участь у змаганні – будує власну ракету.

«Ханна та її сестри» (Hannah and Her Sisters, 1986)

Фільм Вуді Аллена, який отримав три премії «Оскар», розповідає історію сестер Лі, Холли та Ханни. День подяки змінив життя всіх трьох. Чоловік однієї з сестер, Лі, закохався в Ханну, і щасливе життя перевернулося з ніг на голову.

За повідомленням з сайтів vsviti.com.ua, lt.ogo.ua, suspilne.media

Дізнайтеся, які фільми можна подивитися під час війни?





На правах реклами