Ми у Facebook
09.09.2022, 18:44

Як приготувати яблучний мед в домашніх умовах: простіше, ніж здається

Не пошкодуєте, що приготували!
Інгредієнти:

Яблука - 2.5 кг
Цукор - 1 кг
Вода

Приготування:

1. Яблука промиваємо і нарізаємо на четвертинки разом із серцевиною. Видаляємо тільки підгнилий місця та червоточинки.
2. Заливаємо яблука водою, щоб вони повністю покриті. Доводимо до кипіння і варимо, доки яблука не розваряться.
3. Далі, потрібно відцідити сік, додати|добавляти| в нього цукор (з розрахунку на 1.5 л соку - 1 кг цукру) і варити до густоти сиропу.
4. Розливаємо по стерильним банкам та закриваємо. Коли "мед" охолоне і настоїться, він буде схожий на желе або ніжний мармелад.

Смачного!





На правах реклами