Як приготувати яблучний мед в домашніх умовах: простіше, ніж здається
Яблука - 2.5 кг
Цукор - 1 кг
Вода
⠀
Приготування:
1. Яблука промиваємо і нарізаємо на четвертинки разом із серцевиною. Видаляємо тільки підгнилий місця та червоточинки.
2. Заливаємо яблука водою, щоб вони повністю покриті. Доводимо до кипіння і варимо, доки яблука не розваряться.
3. Далі, потрібно відцідити сік, додати|добавляти| в нього цукор (з розрахунку на 1.5 л соку - 1 кг цукру) і варити до густоти сиропу.
4. Розливаємо по стерильним банкам та закриваємо. Коли "мед" охолоне і настоїться, він буде схожий на желе або ніжний мармелад.
⠀
Смачного!
⠀

яблука, варенняч корисні поради господиням, готуємо вдома, домашній мед
На Рівненщині 90% учнів отримують гарячі обіди

У Рівненській області продовжують удосконалювати систему шкільного харчування.
переглядів: 19
Загиблий захисник з Острога отримав державну нагороду

У серці кожної громади є імена, які залишаються в пам’яті назавжди. Ім’я Дениса Ціося, захисника з Острога, тепер вписане в історію України золотими літерами. Йому присвоєно звання Героя України посмертно, а рідні отримали з рук Президента найвищу державну нагороду — Орден Золота Зірка.
переглядів: 103
Як отримати паспорт, якщо не можете прийти до підрозділу міграційної служби?

14-річний Роман із Володимирця отримав ID-картку вдома.
переглядів: 98
Помер народний депутат України Сергій Швець

Після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов з життя народний депутат України Сергій Швець.
переглядів: 129
Спортсмени з Рівного блискуче розпочали свій виступ на Кубку світу в Казахстані

Надзвичайно вдалий початок змагань продемонструвала національна збірна України на Кубку світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору.
переглядів: 204