Як приготувати яблучний мед в домашніх умовах: простіше, ніж здається
Яблука - 2.5 кг
Цукор - 1 кг
Вода
⠀
Приготування:
1. Яблука промиваємо і нарізаємо на четвертинки разом із серцевиною. Видаляємо тільки підгнилий місця та червоточинки.
2. Заливаємо яблука водою, щоб вони повністю покриті. Доводимо до кипіння і варимо, доки яблука не розваряться.
3. Далі, потрібно відцідити сік, додати|добавляти| в нього цукор (з розрахунку на 1.5 л соку - 1 кг цукру) і варити до густоти сиропу.
4. Розливаємо по стерильним банкам та закриваємо. Коли "мед" охолоне і настоїться, він буде схожий на желе або ніжний мармелад.
⠀
Смачного!
⠀
яблука, варенняч корисні поради господиням, готуємо вдома, домашній мед
Що треба знати про реформу МСЕК
Статус інвалідності до дати наступного оцінювання є чинним.
переглядів: 221
У Рівному відбудеться фестиваль "ВареничОК"
Сьогодні, 30 листопада, у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка з 12:00 до 19:00 пройде фестиваль "ВареничОК".
переглядів: 203
На Рівненщині попрощалися із чотирма загиблими захисниками
Рівненщина попрощалася із загиблими Воїнами Василем Федчуком із Гощанщини, Андрієм Калушем із Дядьковицької громади, Олександром Панасюком із Сарненщини та Віктором Сиротчуком із Вараської ТГ.
переглядів: 235
7 школярів Рівненщини отримали стипендії Президента
Усі вони — переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
переглядів: 220
День ангела Андрія: найтепліші привітання для ваших рідних!
Сьогодні віряни святкують День Ангела Андрія. На 30 листопада припадає важливе народно-християнське свято, день пам'яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових — Андрія Первозванного.
переглядів: 1855