Ми у Facebook
09.09.2022, 18:44

Як приготувати яблучний мед в домашніх умовах: простіше, ніж здається

Не пошкодуєте, що приготували!
Інгредієнти:

Яблука - 2.5 кг
Цукор - 1 кг
Вода

Приготування:

1. Яблука промиваємо і нарізаємо на четвертинки разом із серцевиною. Видаляємо тільки підгнилий місця та червоточинки.
2. Заливаємо яблука водою, щоб вони повністю покриті. Доводимо до кипіння і варимо, доки яблука не розваряться.
3. Далі, потрібно відцідити сік, додати|добавляти| в нього цукор (з розрахунку на 1.5 л соку - 1 кг цукру) і варити до густоти сиропу.
4. Розливаємо по стерильним банкам та закриваємо. Коли "мед" охолоне і настоїться, він буде схожий на желе або ніжний мармелад.

Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

02.05, 09:49 Помер відомий археолог Богдан Прищепа

02.05, 09:05 Зеленський відзначив трьох поранених бійців "Сталевого кордону", які проходять реабілітацію на Рівненщині

02.05, 08:00 53,5 мільйона на водовідведення: у Рівному оголосили тендер на масштабну реконструкцію

02.05, 07:34 Затори на кордоні: у пункті пропуску «Корчова – Краківець» стартують дорожні роботи

01.05, 20:30 У центрі Рівного зводять платну громадську вбиральню

01.05, 20:00 На Рівненщині готують комунальні будівлі для облаштування житла переселенцям

01.05, 19:30 Мінометника з Вараша відзначили почесною нагородою Головнокомандувача ЗСУ

01.05, 19:00 Закон підписано: держава збільшила виплати родинам загиблих добровольців

01.05, 18:30 У парку на Грабнику в Рівному приберуть аварійні об’єкти та встановлять відеоспостереження

01.05, 17:40 У Рівненській обласній дитячій лікарні планують відкрити психоневрологічне відділення