Домашня томатна паста: такого рецепту ви ще не чули
Приготування:
Помідори нарізаємо довільно. Складаємо в каструлю та ставимо на вогонь. Після закипання варимо 30 хвилин. Потім для зручності ставимо в томати сито і вичерпуємо якнайбільше рідини. Цю рідину можна використовувати для консервації овочів або пити як сік. Потім густу масу, що залишилася, пробиваємо блендером і перетираємо через сито. Знову ставимо на вогонь і уварюємо до бажаної густини. Готову томатну пасту розкладаємо у контейнери та заморожуємо. Ми робимо тільки для заморожування, але можна розкласти по чистих баночках, простерилізувати 15 хвилин (для об'єму 500 гр.) та закатати.
домашні рецепти, томатна паста, корисні поради господиням, смачно, готуємо вдома, "Готуємо разом"
У Рівному вшанують пам'ять Максима Кривцова: воїна, поета і фотографа
У Рівному 7 січня 2025 року відбудеться вечір пам'яті Максима Кривцова — воїна, поета, фотографа та учасника Революції Гідності.
переглядів: 311
Свято Івана Хрестителя: історія та традиції
Сьогодні, 7 січня, християнський світ згадує церковне свято на честь Святого Івана Хрестителя (Іоана Предтечі) — однієї з найважливіших фігур в Християнстві.
переглядів: 380
Ще частина послуг доступна у Дії
Ще частина послуг повернулися у Дію, адже реєстри ДРАЦС поступово відновлюють.
переглядів: 342
Відома журналістка пішла у монастир. Чоловічий
Відома журналістка Анна Махно продовжує досліджувати знакові місця у нашій області. На цей раз вона завітала до чоловічого монастиря.
переглядів: 843
ФОТО: У Рівному відбувається концерт "Різдвяні піснеспіви"
Сьогодні, 6 січня, у Рівному відбувається гала-концерт XXI фестивалю пісенно-музичного мистецтва "Різдвяні піснеспіви".
переглядів: 358