Ми у Facebook
13.09.2022, 18:13

Ефективне лікування циститу

таблетки від циститу

Про цистит часто не кажуть уголос. Це делікатна і дуже неприємна хвороба, за якої запалюється сечовий міхур і хворому хочеться жити в туалеті. Але навіть незважаючи на очевидні та болючі симптоми, до лікування циститу часто ставляться легковажно, сподіваючись, що все пройде без втручання.
Але не варто пускати хворобу на самоплив, сьогодні легко можна підібрати ефективні таблетки від циститу https://a.com.ua/antibiotiki-pri-czistite. Замовити їх можна в інтернет-аптеці «Apteka.com» за вигідною ціною.

Чому з'являється цистит

Запалення сечового міхура може виникнути незалежно від статі та віку. Головною причиною появи циститу вважається інфекція, яка проникла до сечового каналу, викликаючи запалення. У жінок ця проблема більш поширена через особливості будови сечового каналу та близькість його розташування до анального отвору. Цистит може виникнути як побічна дія від прийому певних лікарських засобів та внаслідок алергічної реакції. Існує також низка факторів, які сприяють виникненню запалення сечового міхура. До них відносять: неправильно підібрану спідню білизну, безладні сексуальні зв'язки, кишкові хвороби, захворювання нирок, гормональний збій, зниження імунітету.

Цистит заразний?

Майже половина інфекцій сечостатевої системи виникає або загострюється після статевого акту. Цистит має інфекційну етіологію, тому бактерія легко може передаватися при незахищеному статевому контакті та провокувати подальше запалення. Чоловік може бути прихованим переносником інфекції. Також заразитися можна при використанні загальних гігієнічних речей, наприклад, рушник або станок для гоління.

Лікування хвороби та профілактика

Схему лікування призначає лікар після ретельної діагностики та аналізів. Насамперед пацієнту показаний відновлюючий режим без стресів і сильних фізичних навантажень. З ліків призначають антибіотики, протизапальні та протигрибкові таблетки. Хворому суворо необхідно дотримуватися правил особистої гігієни. Також рекомендована спеціальна дієта, яка виключає прийом жирної та гострої їжі, солодкого, кави та алкоголю. Натомість пацієнту необхідно пити спеціальні фіточаї, які сприяють відновленню нормальної роботи сечового міхура та виводять інфекцію. При чіткому дотриманні всіх рекомендацій, симптоми циститу повністю зникнуть через 7-10 днів. У майбутньому, щоб уникнути повторного захворювання, варто не допускати переохолодження, стежити за режимом пиття, не терпіти позиви до сечовипускання та дотримуватися особистої гігієни.






На правах реклами