Смакує як в дитинстві: Гарбузова каша з пшоном
- 200 г Пшона
- 500 г Гарбуза
- 1 л Молока
- 4 ст. л. Цукру
- 1 ч. л. Кориці меленої
- 100 г Вершкового масла
Приготування:
Гарбуз наріжте кубиками. Можна натерти гарбуз і на тертці. Але я раджу все ж його нарізати, так його смак проявиться максимально.
Пшоно промийте, перекладіть в сотейник і залийте 1 л молока. Додайте в сотейник сіль, 4 столових ложки цукру і кубики гарбуза. Потім додайте чайну ложку меленої кориці і 50 г вершкового масла. Варіть кашу до напівготовності протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.

Потім додайте в кашу 50 г вершкового масла, що залишилися, і доведіть її до готовності в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах переклавши кашу в невелику жаровню.

споживач, Гарбузова каша з пшоном, рецепт Клопотенка, пшоняна каша, корисна каша, страви з гарбуза
Які релігійні свята відзначаємо у травні

У травні багато визначних і пам’ятних дат, пов’язаних зі святими угодниками Божими та нашою церковною історією.
переглядів: 93
Відновлено рух тролейбусів по вулиці Дубенській

Рух тролейбусів маршрутів №2, №7 та №11 на вулиці Дубенській у Рівному повністю відновлено.
переглядів: 282
Деякі мешканці Рівненщини можуть отримати 908 гривень на книжки в межах програми «єКнига»

У межах урядової ініціативи «єКнига» громадяни, яким виповнилося 18 років у 2024 році, а також ті, хто досягатиме повноліття цьогоріч чи в наступні роки, можуть отримати одноразову виплату в розмірі 908 гривень для придбання книжкової продукції.
переглядів: 283
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 800
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 1244