19.09.2022, 19:38

Хрумкі крильця і дуже ароматний, розсипчастий рис з овочами: готуємо

Готується дуже легко і швидко!
Для приготування знадобиться:

Курячі крила – 1 кг.
Цибуля - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Рис – 1,5 склянки
Спеції, сіль та чорний перець за смаком

Замаринуємо крила!

У мене зі спецій: Адигейська сіль, копчена паприка, сухий домашній часник і чорний свіжомелений перець, трохи олії, щоб спеції краще розподілилися!
Залишаємо за кімнатної температури на пару годин!

Обсмажуємо цибулю і моркву, до овочів додаємо пром'ятий рис і ще пару хвилин обсмажуємо все разом.

На рис з овочами викладаємо крила, заливаємо водою або бульйоном (він має бути солоний, відповідно до смаку, щоб солі вистачило на рис)
Заливаємо так, щоб трохи прикувало рис, багато не лийте, вийде каша тоді, крила теж дадуть м'ясний сік!

Накриваємо фольгою та в розігріту духовку на 30-35 хвилин при 200 градусів!
Далі фольгу знімемо і ще хвилин 10-15, щоб у крил з'явилася скоринка, можна поставити режим верхній гриль, щоб напевно підсмажилася!)