28.09.2022, 17:00

Смачна вечеря за 30 хвилин: мінімум інгредієнтів і максимум смаку

Простий рецепт ситної вечері.
Інгредієнти:

Фарш 400
Картопля 5-6 шт середні (560гр)
Вода 500-600гр
Томатна паста 1ст.л - 25 гр
Цибуля 1 шт (50/50 у фарш та засмажку)
Морква 1 шт

Приготування:

Для фаршу спеції (сіль 3/4 ч.л, перець мелений, паприка 1/2 ч.л, часник сушений 1/2 ч.л, коріандр щіпка, куркума 1/4)
Для соусу спеції (сіль та перець за смаком, італійські трави 1/2 ч.л)

Картоплю ріжемо великими часточками.
Цибулю та моркву обсмажуємо, потім додаємо 1ст.л томатної пасти, перемішуємо та заливаємо водою, приблизно 2,5 склянки. Закриваємо кришкою та доводимо до кипіння.
Тим часом до фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець та улюблені спеції.
Як вода у сковороді закипіла, додаємо нарізану картоплю і зверху викладаємо котлетки з фаршу. Накриваємо кришкою і гасимо на середньому вогні близько 30-40 хвилин до повної готовності. Готову страву посипаємо рубаною зеленню та часником.