Ми у Facebook
29.09.2022, 10:20

Рівненщина попрощалась з п'ятьма воїнами, що полягли за Україну

Вчора, 28 вересня у громадах Рівненської області провели в останню дорогу п’ятьох Героїв-захисників.
На Дубенщині попрощалася із двома загиблими військовослужбовцями – Романом Грольдюком та Миколою Шурином.

Воїни загинули 24 вересня під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області.

Командир протитанкового відділення сержант Роман Грольдюк до повномасштабної агресії брав участь в АТО. Військового поховали в рідному селі Нова Пляшева Козинської громади. Йому назавжди залишиться 28 років.

Старшого солдата Миколу Шурина провели в останню дорогу в Радивилівській громаді. З війни Героя не дочекались батьки та сестра. Бійцю було 26 років. Його поховали в Підзамчому.

У Гощанській громаді провели в останню дорогу захисників Сергія Коробчука та Івана Опанасюка.

Гощанець Сергій Коробчук, 1971 р.н., був учасником АТО у 2014 – 2015 роках. На початку повномасштабної війни був мобілізований до лав ЗСУ. Загинув воїн 20 вересня під час виконання бойового завдання біля села Білогірка, що на Херсонщині. У нього залишилися дружина та дві доньки. Військового поховали на кладовищі у рідній Гощі.

Іван Опанасюк, 1988 р.н., народився в Гощі, а проживав із сім’єю у Білій Криниці. З початком активної фази війни був призваний на військову службу.

Старший механік-водій сержант Іван Опанасюк загинув 22 вересня від поранень, отриманих під час бою біля села Коровій Яр на Донеччині. Поховали захисника на кладовищі села Біла Криниця. У військовослужбовця залишилися мама, сестри, дружина, двоє дітей.

Жителі Дубровицької громади попрощались із захисником Миколою Придюком. З початком повномасштабної війни боєць пішов захищати Батьківщину. Служив у лавах ЗСУ командиром взводу. 24 вересня воїн загинув під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута, що на Донеччині. Поховали Героя у селі Крупове. Йому назавжди буде 29 років. У військового залишилися батьки, дружина та дочка.





На правах реклами