Ми у Facebook
01.10.2022, 08:23

Найкращі сорти винограду для осінньої посадки

Ми зібрали топ-10 найкращих сортів винограду для посадки восени!
Зберігайте собі, щоб не втратити!

1. Виноград Азалія – ранній столовий сорт винограду. Підкуповує красою, потужністю своїх апетитних гронів та відмінним імунітетом.
2. Виноград Амурський білий – дуже морозостійкий та мальовничий сорт. Росте як на дріжджах, навіть у північних регіонах!
3. Виноград Ізабелла – невибагливий сорт із відмінним імунітетом. На 100% неукривна, витримує морози до –45 °C.
4. Виноград Кішміш Велес – ранній морозостійкий сорт. Ягоди великі, солодкі, без кісточок! Можна переганяти на соки та сушити.
5. Виноград Кішміш Джой – холодостійкий сорт, що витримує морози до -30°С. Урожай встигає наприкінці серпня (до 15 кг із лози).
6. Виноград Кішміш Червоне полум'я – безнасінний морозостійкий сорт із плодами карколомного смаку та неймовірної користі. Містять велику кількість вітаміну С.
7. Виноград Кішміш Нептун – сорт дуже раннього дозрівання врожаю. Невибагливий, морозостійкий і не боїться хвороб. Ягоди довго тримаються на кущах, не обсипаються та не втрачають товарний вигляд.
8. Виноград Кішміш Рілайнс Пінк Сідліс - найморозостійкіший сорт із чудовим імунітетом і найкращими смаковими якостями.
9. Виноград Кішміш Сатурн - морозостійкий сорт, дає щедрий урожай, який дуже легко збирати з еластичних лоз, що гнуться.
10. Виноград Піно Нуар – морозостійкий урожайний сорт із плодами неповторного смаку з нотками фруктів. Є сировиною для виробництва найкращих червоних вин.





На правах реклами