03.10.2022, 08:50
Смачніше не буває: Рецепт ідеальних бендериків
Ці млинці з м'ясом користуються особливою популярністю в українців. Соковита начинка, ніжний млинець та рум'яна скоринка від кляру - такими повинні бути ідеальні бендерики.
Млинці:
▫️молоко - 1 л;
▫️яйця - 5 шт;
▫️олія - 4 ст.л;
▫️сіль - 1/2 ч.л;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️борошно - 400 г (+-);
Начинка:
▫️фарш - 600 г;
▫️цибуля - 1-2 шт;
▫️сіль, перець - за смаком;
▫️вода.
Додатково:
▫️яйця - 2 шт;
▫️молоко/вода - 1/2 ст.л;
▫️олія для смаження
З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.
Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.
Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.
Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.
▫️молоко - 1 л;
▫️яйця - 5 шт;
▫️олія - 4 ст.л;
▫️сіль - 1/2 ч.л;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️борошно - 400 г (+-);
Начинка:
▫️фарш - 600 г;
▫️цибуля - 1-2 шт;
▫️сіль, перець - за смаком;
▫️вода.
Додатково:
▫️яйця - 2 шт;
▫️молоко/вода - 1/2 ст.л;
▫️олія для смаження
З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.
Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.
Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.
Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 5683налисники, тонкі млинці, рецепт бендериків, млинці з куркою, бендерики з мясом, споживач
Інші статті рубрики:
Краще бути підготовленим: список речей, які варто купити на зиму
Енергетики кажуть, що наступна зима буде складнішою за попередню, тому варто починати готуватися вже зараз.
переглядів: 2197
Сімейний сніданок: рецепт корисних оладок з вівсянки
Спробуйте приготувати оладки з вівсянки. Такий сніданок не лише смачний, а й корисний.
переглядів: 687
Передбачення на вівторок: що нам прогнозують зорезнавці?
Дізнайтеся, що вам підготували зірки.
переглядів: 160
22 жовтня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні у світі відзначають Всесвітній день людей з вадами мовлення, а православна церква вшановує пам'ять апостола Якова.
переглядів: 187
Як правильна треба зберігати моркву
Моркву можна зберігати і в підвалі та в льосі, а також і дома. Розповідаємо про всі методи та лайфхаки.
переглядів: 334