04.10.2022, 17:20

Рецепт дуже смачного італійського хліба з маслинами, розмарином і томатами

Кухня Італії - це дуже смачно, особливо коли йдеться мова про італійський хліб.
Для цієї надзвичайно смачної страви знадобляться наступні інгредієнти:

- мука пшенична 500 гр;
- манка 20 гр;
- дріжджі 15 гр;
- олія 50 мл;
- вода 330 мл;
- цукор 2 чайні ложки;
- сіль 2 чайні ложки;
- 2-3 середні помідори;
- розмарин;
- маслини чорні.

Тісто можна приготувати руками або в хлібопічці, на розсуд кухаря. Деко треба покрити пергаментним папером, а потім змастити оливковою олією і гарно посолити. Рівномірно розподілити тісто, знову змастити олією, добре посипати розмарином, викласти маслини і помідори. Випікати при 180 градусах поки тісто не почне румянитися.