Ми у Facebook
06.10.2022, 15:03

Рецепт гострої аджики: такої смачної ви ще не куштували

Зберігайте рецепт собі та пробуйте!


Інгредієнти:

Помідори – 3 кг
Червоний болгарський перець – 1 кг
Часник – 300 г
Гіркий перець – 2-3-4 шт.
Сіль – 3 ст. л. (без гірки)
Цукор – 1 ст. л.
Оцет 9% - 5 ст. л.

Приготування:

1. Помийте та почистіть овочі. Розріжте помідори на 4 частини, викладіть в миску і залиште на 30 хвилин. За цей час з них витікає сік, він не потрібен, бо з ним аджика стає водянистою.

2. Всі овочі пропустіть через м'ясорубку з дрібними ґратами. Гіркий перець краще відправити до неї останнім, тож ви зможете регулювати гостроту аджики на свій смак. Помідори потрібно трохи віджати руками перед тим, як перемолоти.

3. Додайте сіль, цукор та оцет. Все перемішайте та розкладіть у стерилізовані банки. Закрийте кришками.

4. Зберігайте приправу в холодильнику. Згодом вона трохи вкисне, смак стане більш пікантним.

Аджика готова!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

29.01, 20:41 Церковний календар на лютий 2025 року: перелік свят за новим та старим календарем

29.01, 20:04 Орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) передано родині Максима Чудіновича з Рівного

29.01, 19:40 Українцям надходять шахрайські листи від імені податкової

29.01, 19:19 Перші в Україні діти народилися завдяки програмі з лікування безпліддя за кошти держави

29.01, 18:56 Вагітна та 62-річна жінка у лікарні: у поліції повідомили деталі масштабної автотрощі біля Олександрії

29.01, 18:33 На Рівненщині викрили схему незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон

29.01, 18:10 Євробачення-2025: відомі імена ведучих українського нацвідбору

29.01, 17:37 На Івано-Франківщині чоловік планував вбивство дружини через ревнощі

29.01, 17:07 Погода сприяє: у Рівному комунальники активно проводять ямковий ремонт

29.01, 16:42 У Сарнах водій перевозив "каміння", схоже на бурштин, без документів