Ми у Facebook
24.10.2022, 13:00

Смажені пиріжки з капустою за бабусиним рецептом

Фото ілюстративне

Мамині й бабусині страви, то особливо смачні наїдки. Як приготувати смаколики, щоб так як в дитинстві смакували? Ось один з тих самих рецептів - пиріжки з капустою.
Щоб приготувати пиріжки з капустою вам знадобиться:

Начинка:
- середній качан капусти;
- цибулина;
- 2-3 середніх морквини;
- сіль-перець-лаврове листя;
- 2-3 ст.л. кетчупу.

Тісто:
- 400 гр. кисломолочного сиру
- 3 яйця;
- 1 ч.л. солі (неповна);
- 2,5 ч.л. цукру;
- в окрему миску просіяти 4-5 стаканів борошна + 1 ч.л. соди. Можливо борошна піде трошки більше або менше. Це залежить від вологості сиру.

Посмажити на сковорідці порізану цибулю та натерту моркву. Додати посічену капусту. Постійно помішуючи, на маленькому вогні доводимо її до готовності. Додаємо мелений перець, лавровий лист та кетчуп. Охолоджуємо начинку, а перед ліпленням солимо за смаком.

Тісто: перемішати складники і готово. Тісто поділити на 16 рівних частин (можна і більше) сформувати кульки. Накрити рушником та дати постояти хвилин 30.
Ліпимо пиріжки, начинки не шкодуємо - кладемо щедро. Смажимо їх на маленькому вогні під кришкою. Олії у сковорідці має бути 4-5 мм висоти.





На правах реклами