Ми у Facebook
30.10.2022, 12:55

Що подивитися на Хеловін 2022: топ-5 культових фільмів

31 жовтня щороку у світ відзначає Хелловін.


Cайт OGO.ua підготував для вас 5 найстрашніших фільмів жахів, які триматимуть вас у напрузі під час всього перегляду.
«Притулок» («El orfanato»)
Дата виходу: 2007 рік

Хлопчик, на ім'я Сімон, який живе з батьками в покинутому сирітському притулку, знайомиться з шістьма мертвими дітьми. Усі вони загинули жахливою смертю. Стрічка має депресивну та гнітючу атмосферу, яка змушує втиснутися в крісло від жаху під час перегляду.


«Кошмар на вулиці В'язів» («A Nightmare on Elm Street»)
Дата виходу: 1984 рік

"Кошмар на вулиці В'язів" – це культовий слешер, який давно увійшов до списку найкращих фільмів жахів усіх часів. Сюжет розповідає про психопата-вбивцю Фредді Крюгера, який вбиває підлітків уві сні.

Дівчина, на ім'я Ненсі, збирається дати відсіч загадковому психопату. Але протистояти йому буде не так просто.


«Закляття» («The Conjuring»)
Дата виходу: 2013 рік

Фільм розповідає страшну реальну історію Еда та Лоррейн Воррен, всесвітньо відомих детективів, які займаються паранормальними розслідуваннями. До них звернулася сім'я, яку тероризує темний дух на самотній фермі. Вони змушені боротися з могутньою демонічною істотою, паралельно зіштовхуючись із найстрашнішим випадком у своєму житті.


«Шукачі могил» («Grave Encounters»)
Дата виходу: 2011 рік

Цей фільм жахів знятий від першої особи, що дає глядачеві повністю поринутись у те, що відбувається. У центрі сюжету – учасники телевізійного шоу мисливців за привидами "Шукачі" на чолі з Ленсом Престоном, які погоджуються провести ніч у психіатричній лікарні, про яку давно ходять моторошні легенди.

Герої невдовзі розуміють, що тепер боротися з привидами доведеться серйозно, а не жартома.


«Мучениці» («Martyrs»)
Дата виходу: 2008 рік

Стрічка може здатися надто шокуючою для непідготовлених осіб, тому дивіться на свій страх та ризик. У фільмі є неймовірно жорстокі сцени насильства, які під час світової прем'єри змушували глядачів втрачати свідомість.

«Мучениці» розповідає про молодих жінок, які мстять людям, які викрали та мучили їх у дитинстві. Це приводить їх у жахливу подорож до пекла та розпусти.



Читайте також:

Топ-5 найкращих рецептів на Хеллоуїн

У Вараському районі рятувальники врятували козеня





На правах реклами