Як в ресторані: Готуємо яйце пашот вдома
⠀
Складники для приготування пашот:
- вода
- яйця
- сіль
⠀
Просто розбийте свіже яйце в звичайнісіньке ситечко. Зайвий білок стече і не буде зайвих "відростків-павутинок", які часто бувають при приготуванні цієї страви і псують вигляд страви.
⠀
Столовою ложкою круговими рухами робимо всередині луночку. Далі акуратно яйце з ситечка опускаємо в киплячу підсолену воду. Величезних бульок бути не повинно.
Яйце-пашот варимо на середньому вогні 1 хв, далі вимикаємо і лишаємо ще на 3 хв. А поки можна намазати смачний хліб вершковим сиром або спекти свіжі сирні вафлі, покласти зверху помідори, авокадо, зелень чи рибку. На завершення кладемо зверху пашот, посипаємо перцем і насолоджуємося стравою як з ресторану.
смачні яйця, ціна яєць, французька кухня, як приготувати, яйця пашот, споживач
Як приготувати смачний та корисний сніданок для дитини: знадобиться всього кілька інгредієнтів
Ці рецепти не тільки прості у приготуванні, але й забезпечать вашу дитину необхідними поживними речовинами для активного та здорового дня. Пам'ятайте, що смачний сніданок - це перший крок до здорового способу життя вашої родини.
переглядів: 1567
Як отримати 1 000 грн "Зимової єПідтримки" через Дію: інструкція та умови
До 28 лютого українці можуть скористатися програмою "Зимова єПідтримка" і отримати 1 000 гривень від держави. Кошти доступні для дорослих і дітей, оформити виплату можна через застосунок Дія або офлайн.
переглядів: 581
Графік погодинних відключень світла на Рівненщині 3 грудня
Завтра, 3 грудня, на Рівненщині діятиме графік погодинних відключень електроенергії.
переглядів: 142
Як перевірити розмір субсидії на опалювальний сезон: покрокова інструкція.
Дізнатися розмір нарахованої субсидії, а також переглянути деталі періоду її призначення можна в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
переглядів: 227
Що потрібно зробити перед Новим роком: поради для ідеального свята
Напередодні Нового року важливо не лише визначитися з подарунками та меню, але й підготувати себе і свій простір до свята.
переглядів: 259