Як в ресторані: Готуємо яйце пашот вдома
⠀
Складники для приготування пашот:
- вода
- яйця
- сіль
⠀
Просто розбийте свіже яйце в звичайнісіньке ситечко. Зайвий білок стече і не буде зайвих "відростків-павутинок", які часто бувають при приготуванні цієї страви і псують вигляд страви.
⠀
Столовою ложкою круговими рухами робимо всередині луночку. Далі акуратно яйце з ситечка опускаємо в киплячу підсолену воду. Величезних бульок бути не повинно.

Яйце-пашот варимо на середньому вогні 1 хв, далі вимикаємо і лишаємо ще на 3 хв. А поки можна намазати смачний хліб вершковим сиром або спекти свіжі сирні вафлі, покласти зверху помідори, авокадо, зелень чи рибку. На завершення кладемо зверху пашот, посипаємо перцем і насолоджуємося стравою як з ресторану.

смачні яйця, ціна яєць, французька кухня, як приготувати, яйця пашот, споживач
У квітні воду в Рівному подаватимуть без обмежень

Після екстреної наради з представниками обласної та міської влади було ухвалено рішення: водопостачання у Рівному та області не переводитимуть на графік із пониженим тиском.
переглядів: 106
Допомогу на дитину тепер можна оформити в Дії: що треба зробити

Оформити допомогу на дитину для одинокої матері або батька тепер можна через портал «Дія».
переглядів: 180
Безкоштовний курс «Сонячний РеСтарт 2025»: нові можливості для ветеранів та ВПО

Українські ветерани та внутрішньо переміщені особи (ВПО) отримали унікальну можливість здобути затребувану професію в галузі сонячної енергетики.
переглядів: 222
Гречані котлети: незвичайний рецепт на вечерю

Ця страва допоможе вам не тільки смачно нагодувати близьких, потішити їх оригінальною стравою, але й заощадити час на приготування, адже багато часу витрачати не доведеться.
переглядів: 353
Горілка допоможе кропові швидше зійти

Вирощування кропу здається нескладним процесом, однак багато садівників стикаються з проблемою тривалого проростання насіння. Зазвичай перші сходи з’являються приблизно через два тижні, але цей термін може затягнутися або ж насіння взагалі не проросте.
переглядів: 564