Ми у Facebook
14.11.2022, 19:22

М'ясо по-французьки з картоплею: найсмачніша вечеря

Страва набула популярності завдяки своєму чудовому смаку, ситності та ефектності, а також тому, що подобається воно практично всім — і дітям, і дорослим.
Складові:

Свинина - 500 г
Велика цибулина – 3 шт.
Картопля - 1 кг
Сир - 200-250 г
Рослинна олія, майонез, сіль та мелений перець - за смаком

Приготування:

1. Картоплю чистимо, ріжемо на тонкі пластини і укладаємо на деко, змащене маслом.
2. Цибулю чистимо, нарізаємо тонкими кільцями і рівномірно укладаємо поверх картоплі. Солимо, перчимо.
3. М'ясо нарізаємо кубиками розміром приблизно 2 на 2 см, можна трохи більше. Викладаємо на овочі, ще раз солимо, перчимо.
4. Змащуємо м'ясо майонезом. І рясно посипаємо страву тертим сиром.
5. Ставимо деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо до готовності - залежно від духовки та величини нарізки, це може зайняти від 45 хвилин до 1 години.

Смачного!





На правах реклами