Ми у Facebook
30.11.2022, 07:00

Якісна побутова хімія українського виробника Frisk

Вести побут без застосування миючих засобів нереально. Різноманітні порошки для прання, ополіскувачі для білизни, мило, засоби для миття посуду полегшують виконання повсякденних справ. Весь цей товар можна замовляти, користуючись послугами онлайн-магазинів. В їх асортименті – величезний вибір засобів побутової хімії, які відрізняються складом та властивостями. Як не розгубитися у такому різноманітті та чому віддати перевагу, розберемось далі.

Побутова хімія Frisk – висока якість за доступною ціною


Frisk – перевірений виробник побутової хімії, який пропонує покупцям ефективні засоби для створення затишку та чистоти у будинку. Їх якісний склад відповідає критеріям безпеки. Впевнитись у цьому можна, переглянувши сертифікати, видані відповідними органами. Серед ознак якісних миючих засобів слід виділити:

• відсутність у їх складі фосфатних, хлорних, формальдегідних включень;
• безпечність та мінімальна агресивність поверхнево-активних речовин;
• наявність докладної інструкції щодо застосування висококонцентрованих розчинів;
• логотип бренду та відповідні позначки на упаковці.

Український постачальник побутової хімії для магазинів дбає про те, щоб клієнти були задоволені його продукцією та рекомендували її своїм друзям та знайомим.

Миючі засоби для професійного та домашнього призначення


Виробник пропонує споживачам побутову хімію двох категорій. Перша – це професійні засоби, які зручно використовувати під час прибирання у закладах харчування, приміщеннях для тимчасового проживання та інших місцях громадського призначення. Ця продукція вважається більш агресивною та ефективною при видаленні особливо складних забруднень. Під час роботи з такими засобами потрібно користуватися засобами індивідуального захисту, щоб зберегти шкіру та органи дихання від шкідливого впливу лужних та кислотних розчинів.

Друга категорія побутової хімії може використовуватися у домашніх умовах. Вона має нейтральний або щадний склад, якого достатньо для щоденного догляду за поверхнями вдома. Такі засоби зазвичай мають приємний аромат свіжості, не викликають подразнень та не потребують одягання захисних масок.

Побутова хімія оптом від Фріск ефективна при видаленні забруднень будь-якої складності. В арсеналі виробника є необхідні засоби для прибирання різних поверхонь, догляду за білизною та очищення санвузлів. Залишені на сайті постачальника відгуки про Frisk є очевидним підтвердженням того, що продукція дієва. Придбати її можна у невеликих ємностях або економних 5-літрових баклажках. Пропозиція товарів достатня для того, що кожен споживач міг підібрати необхідний засіб з урахуванням особистих потреб.






На правах реклами