Ми у Facebook
06.12.2022, 17:44

У Рівному будуть батьківські посиденьки

За кілька днів у місті відбудеться зустріч із письменницею Юлією Новак-Голубєвою, авторкою книг "Щоденник мами" та "Мислю".
І уже у четвер, 8 грудня, в Рівному запланована зустріч із письменницею, лауреаткою премії імені Дубова. На батьківських посиденьках "Я поруч з тобою, дитинко" говоритимуть про сьогоднішні виклики для батьків.


Юлія Новак-Голубєва: Дякую Богу за щастя бути мамою трьох донечок [+ІНТЕРВ'Ю]

- Побалакаємо. Хотілося б про все на світі. Однак, ні. Порозмовляємо про нинішні виклики для батьків. А ще почитаю вам дещо зі своїх книг, - розповідає Юлія Новак-Голубєва.




Модерує багатодітна письменниця та культурна діячка, директорка Рівненського обласного центру народної творчості Ірина Баковецька-Рачковська.

Зустріч відбудеться в Літературному музеї Уласа Самчука, що у Будинку вчених, на вулиці Симона Петлюри, 17, поряд із Ляльковим театром.

Посиденьки будуть у четвер, 8 грудня, о 13 годині.

Юлія Новак-Голубєва - за освітою філософ-релігієзнавець, навчалась та працювала в Національному університеті "Острозька академія", зараз у декретній відпустці, разом із чоловіком Віталієм Голубєвим виховує трьох донечок. Членкиня Національної спілки журналістів України.

Письменницю відзначили обласною літературною премією імені Михайла Дубова.





На правах реклами