Ароматна паприка в домашніх умовах: готуємо
Болгарський перець – 1 кг (= 50 г приправи)
⠀
Приготування:
1. Видаляємо у перців плодоніжку, насіння та пошкоджені місця. Прослуховуємо.
2. Нарізаємо м'якоть брусочками: близько 2 см завширшки і 5 см завдовжки.
3. Висушити перці можна в духовці або спеціалізованій сушарці. ВАЖЛИВО сушити перці до тих пір, поки вони не стануть невагомими, втративши всю вологу. Шматочки повинні легко ламатися, бути сухими, не вологими.
4. Висушені шматочки перцю поміщаємо в кавомолку або блендер і подрібнюємо.
⠀
От і все! Приправа готова!
Приємного вам апетиту!
Паприка, готуємо смачно, корисні поради господиням, "Готуємо вдома, рецепти
Аварія у Дніпрі: подробиці ДТП, яка забрала життя 10-річної дівчинки
Поліція затримала водія, який вчинив смертельне ДТП у Дніпрі.
переглядів: 182
Церковний календар на грудень 2024: що святкуватимуть українці
Останній місяць року багатий на святаи та важливі дати. У церковному календарі на грудень іц Різдво, і Миколи, і річниця проведення Об’єднавчого Собору.
переглядів: 175
Що треба знати про реформу МСЕК
Статус інвалідності до дати наступного оцінювання є чинним.
переглядів: 439
У Рівному відбудеться фестиваль "ВареничОК"
Сьогодні, 30 листопада, у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка з 12:00 до 19:00 пройде фестиваль "ВареничОК".
переглядів: 396
На Рівненщині попрощалися із чотирма загиблими захисниками
Рівненщина попрощалася із загиблими Воїнами Василем Федчуком із Гощанщини, Андрієм Калушем із Дядьковицької громади, Олександром Панасюком із Сарненщини та Віктором Сиротчуком із Вараської ТГ.
переглядів: 450