Хурма, сушена в духовці: як приготувати
Інгредієнти:
Хурма - 1 кг
Приготування:
1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо плодоніжку. Нарізаємо плоди на часточки, забираємо кісточки.
3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С.
4. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки та повертаємо в духовку ще на півгодини. Якщо хурма підгоряє, знижуємо температуру 90-100°С.
5. Виймаємо лист, перекладаємо хурму на грати і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі.
6. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банці або контейнері.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Хто святкує день ангела 17 лютого?
![](/images/articles/2/small/1739728207.jpg)
За новим церковним календарем 17 лютого віряни вшановують пам’ять святого великомученика Теодора (Феодора) Тирона.
переглядів: 69
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 258
Молитва до Богородиці під час війни
![](/images/articles/2/small/1584544043.jpg)
У тяжкі часи якнайкраще допомагає щира молитва до Бога, який обов'язково почує і допоможе. Також можна звернути свої молитви до Пресвятої Богородиці.
переглядів: 223
Як зрозуміти, що дитина бреше
![](/images/articles/2/small/1739724123.jpg)
Усі діти час від часу фантазують або намагаються видати бажане за дійсне. Втім, як відрізнити безневинні вигадки від свідомого обману?
переглядів: 507
Спершу розбудовував Україну, а тепер захищає
![](/images/articles/2/small/1739723125.jpg)
Мешканець Рівненщини будував котеджі, створював затишок для людей. Зараз розбудовує щит для країни, що тримається на мужності таких, як він. Рівнянин Михайло на позивний "Борода" - уже рік служить в 60 Окремому Батальйоні Сил ТрО - «Поліські Вовки» 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина.
переглядів: 275