Ми у Facebook
06.01.2023, 09:20

Хурма, сушена в духовці: як приготувати

Простий та дуже смачний рецепт десерту до чаю. До речі, без цукру!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Хурма - 1 кг

Приготування:

1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо плодоніжку. Нарізаємо плоди на часточки, забираємо кісточки.
3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С.
4. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки та повертаємо в духовку ще на півгодини. Якщо хурма підгоряє, знижуємо температуру 90-100°С.
5. Виймаємо лист, перекладаємо хурму на грати і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі.
6. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банці або контейнері.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води