Хурма, сушена в духовці: як приготувати
Інгредієнти:
Хурма - 1 кг
Приготування:
1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо плодоніжку. Нарізаємо плоди на часточки, забираємо кісточки.
3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С.
4. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки та повертаємо в духовку ще на півгодини. Якщо хурма підгоряє, знижуємо температуру 90-100°С.
5. Виймаємо лист, перекладаємо хурму на грати і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі.
6. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банці або контейнері.

Гороскоп на 28 березня: як зорі впливатимуть на вас в п'ятницю

28 березня обіцяє бути важливим і насиченим днем для всіх знаків зодіаку.
переглядів: 287
Як відіпрати білі шкарпетки: лайфхак для господинь

Вже після першого вдягання білосніжні шкарпетки мають не дуже презентабельний вигляд. А після прання - вони взагалі стають сірими. Розповідаємо, як повернути шкарпеткам презентабельний вигляд.
переглядів: 207
Смачна вечеря: готуємо стейк зубатки з картоплею в духовці

Зубатка – смачна та корисна морська риба. Пропонуємо вам рецепт стейків у духовці, які точно будуть смакувати всій сім'ї.
переглядів: 1883
Кожен зразок має значення: як ДНК-лабораторія у Рівному допомагає сім’ям зниклих безвісти

Війна - це не лише про руйнування та поранення. Це про численні загублені долі та, на жаль, іще більше загублених людей… Сотні чи навіть тисячі українських родин мріють лише про одне: дізнатися де їх найближчі. Вони готові до будь-яких новин, навіть найгірших. Головне - це мати відповідь.
переглядів: 330
У "Резерв+" додали новий тип відстрочки

У застосунку Резерв+ стали доступні відстрочки для людей з інвалідністю, дані про яких є в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери (ЄІССС).
переглядів: 272