Ми у Facebook
06.01.2023, 09:20

Хурма, сушена в духовці: як приготувати

Простий та дуже смачний рецепт десерту до чаю. До речі, без цукру!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Хурма - 1 кг

Приготування:

1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо плодоніжку. Нарізаємо плоди на часточки, забираємо кісточки.
3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С.
4. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки та повертаємо в духовку ще на півгодини. Якщо хурма підгоряє, знижуємо температуру 90-100°С.
5. Виймаємо лист, перекладаємо хурму на грати і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі.
6. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банці або контейнері.





На правах реклами