Хурма, сушена в духовці: як приготувати
Інгредієнти:
Хурма - 1 кг
Приготування:
1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо плодоніжку. Нарізаємо плоди на часточки, забираємо кісточки.
3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С.
4. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки та повертаємо в духовку ще на півгодини. Якщо хурма підгоряє, знижуємо температуру 90-100°С.
5. Виймаємо лист, перекладаємо хурму на грати і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі.
6. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банці або контейнері.
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 408
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 355
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 453
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 412
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 437