Ми у Facebook
25.01.2023, 13:40

Ця страва стане улюбленою: готуємо картоплю фаршировану грибами

Простий та бюджетний рецепт для новорічного столу.
Інгредієнти:
- 6 картоплин;
- 300 г шампіньйонів;
- 100 г копченої шинки (можна без неї, якщо ви готуєте вегетаріанський варіант);
- 1 яйце;
- 50 г твердого сиру.

Приготування:
1. Картоплю потрібно ретельно помити, а потім трішки зрізати лише одну її сторону. Покласти тією стороною вниз, випікати за температури 200 градусів 15 хвилин (тут все залежить від сорту).
2. Трохи охолодити готову картоплю, за допомогою ложки видалити трохи середини (повинен вийти "човник").
3. Обсмажити гриби, додати до них натертий сир, нарізану кубиками шинку, яйце та ретельно перемішати.
4. Сумішшю зафарширувати картоплю і запікати ще 15 хвилин за температури 180 градусів.

Смачного!





На правах реклами