01.02.2023, 08:10
Дуже смачні макові булочки до чаю: готуємо з любов’ю
Дуже смачні булочки з маком! Готуються дуже просто!
Інгредієнти для тіста:
- молоко 150 мл
- дріжджі 7 гр
- цукор 100 гр
- ванільний цукор
- сіль 0.5 год л
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
- борошно 500 гр
Усі інгредієнти кімнатної температури, молоко тепле!
Для начинки:
- мак 90 гр
- цукор 50 гр
- ванільний цукор за смаком
Виходить 12 булочок.
1. У тепле молоко додаємо дріжджі, цукор 4 чайні ложки, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин. Далі додаємо сіль, яйця, решту цукру, ванільний цукор та борошно та замішуємо тісто. В кінці додаємо вершкове масло, вимішуємо з додаванням борошна.
2. Далі накриваємо тісто та відправляємо у тепле місце. Для начинки висипаємо мак холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Далі вимикаємо плиту, накриваємо кришкою та залишаємо ще на 10 хвилин. Далі добре віджимаємо мак.
3. Тісто розгортаємо у прямокутник, повертаємо з 2 сторін до центру і залишаємо на 15 хвилин. Далі розгортаємо, викладаємо вже готову начинку і знову повертаємо.
4. Розрізаємо на 12 смужок та загортаємо булочки. Викладаємо на лист застелений пергаментним папером, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин. Далі змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин.
Всім приємного чаювання
- молоко 150 мл
- дріжджі 7 гр
- цукор 100 гр
- ванільний цукор
- сіль 0.5 год л
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
- борошно 500 гр
Усі інгредієнти кімнатної температури, молоко тепле!
Для начинки:
- мак 90 гр
- цукор 50 гр
- ванільний цукор за смаком
Виходить 12 булочок.
1. У тепле молоко додаємо дріжджі, цукор 4 чайні ложки, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин. Далі додаємо сіль, яйця, решту цукру, ванільний цукор та борошно та замішуємо тісто. В кінці додаємо вершкове масло, вимішуємо з додаванням борошна.
2. Далі накриваємо тісто та відправляємо у тепле місце. Для начинки висипаємо мак холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Далі вимикаємо плиту, накриваємо кришкою та залишаємо ще на 10 хвилин. Далі добре віджимаємо мак.
3. Тісто розгортаємо у прямокутник, повертаємо з 2 сторін до центру і залишаємо на 15 хвилин. Далі розгортаємо, викладаємо вже готову начинку і знову повертаємо.
4. Розрізаємо на 12 смужок та загортаємо булочки. Викладаємо на лист застелений пергаментним папером, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин. Далі змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин.
Всім приємного чаювання
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1013Інші статті рубрики:
Коли треба робити щеплення БЦЖ?
Більше століття тому французькі лікарі Альбер Кальметт і Каміль Герен створили зі збудника туберкульозу корів дуже схожу на своїх хвороботворних “родичок” бактерію, яка може викликати імунну відповідь, але не туберкульоз.
переглядів: 135
Рівнянин здобув бронзу на Міжнародному турнірі
На п'єдестал пошани зійшов вихованець ДЮСШ #1 Рівненської міської ради Артур БОЙЧУК.
переглядів: 343
Рівнянин із Австралії виступить у місті із концертом
У Рівному відбудеться концерт рівнянина Олександра Цибульського, який мешкає в Австралії.
переглядів: 250
Чому не можна мити волосся по всій довжині: поради трихолога
Головний принцип у митті волосся, який ви скоріш за все порушуєте.
переглядів: 894
Втратив на війні око та частину пальця: історія про військового з Рівненського ТЦК [+Відео]
Військовий з ім'ям "Клим", учасник АТО, брав участь у боях за Савур-Могилу, де росіяни ставили винагороду 100 тисяч доларів за його голову.
переглядів: 642