01.02.2023, 08:10
Дуже смачні макові булочки до чаю: готуємо з любов’ю
Дуже смачні булочки з маком! Готуються дуже просто!
Інгредієнти для тіста:
- молоко 150 мл
- дріжджі 7 гр
- цукор 100 гр
- ванільний цукор
- сіль 0.5 год л
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
- борошно 500 гр
Усі інгредієнти кімнатної температури, молоко тепле!
Для начинки:
- мак 90 гр
- цукор 50 гр
- ванільний цукор за смаком
Виходить 12 булочок.
1. У тепле молоко додаємо дріжджі, цукор 4 чайні ложки, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин. Далі додаємо сіль, яйця, решту цукру, ванільний цукор та борошно та замішуємо тісто. В кінці додаємо вершкове масло, вимішуємо з додаванням борошна.
2. Далі накриваємо тісто та відправляємо у тепле місце. Для начинки висипаємо мак холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Далі вимикаємо плиту, накриваємо кришкою та залишаємо ще на 10 хвилин. Далі добре віджимаємо мак.
3. Тісто розгортаємо у прямокутник, повертаємо з 2 сторін до центру і залишаємо на 15 хвилин. Далі розгортаємо, викладаємо вже готову начинку і знову повертаємо.
4. Розрізаємо на 12 смужок та загортаємо булочки. Викладаємо на лист застелений пергаментним папером, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин. Далі змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин.
Всім приємного чаювання
- молоко 150 мл
- дріжджі 7 гр
- цукор 100 гр
- ванільний цукор
- сіль 0.5 год л
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
- борошно 500 гр
Усі інгредієнти кімнатної температури, молоко тепле!
Для начинки:
- мак 90 гр
- цукор 50 гр
- ванільний цукор за смаком
Виходить 12 булочок.
1. У тепле молоко додаємо дріжджі, цукор 4 чайні ложки, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин. Далі додаємо сіль, яйця, решту цукру, ванільний цукор та борошно та замішуємо тісто. В кінці додаємо вершкове масло, вимішуємо з додаванням борошна.
2. Далі накриваємо тісто та відправляємо у тепле місце. Для начинки висипаємо мак холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Далі вимикаємо плиту, накриваємо кришкою та залишаємо ще на 10 хвилин. Далі добре віджимаємо мак.
3. Тісто розгортаємо у прямокутник, повертаємо з 2 сторін до центру і залишаємо на 15 хвилин. Далі розгортаємо, викладаємо вже готову начинку і знову повертаємо.
4. Розрізаємо на 12 смужок та загортаємо булочки. Викладаємо на лист застелений пергаментним папером, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин. Далі змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин.
Всім приємного чаювання

Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 768Інші статті рубрики:
Найкращі вітання для метеорологів

Завтра, 23 березня, відзначають Всесвітній метеорологогічний день. Пропонуємо вашій увазі кілька привітань для людей без яких ми б не могли дізнатися про всі примхи і подарунки природи - для метеорологів.
переглядів: 81
Як правильно харчуватися у стані тривожності?

У стані тривожності спрацьовують харчові тригери. Дізнайтеся, які є корисні.
переглядів: 103
Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 163
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 221
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 325