Ми у Facebook
02.02.2023, 16:04

У Рівному формують базу для тренувань Федерації греко-римської боротьби

Зараз поруч з воєнним фронтом не менш важливо тримати і інші стратегічні напрямки для розвитку країни та області. Тому спортивний простір СИЛА продовжує активну роботу для розвитку спортивного фронту області.
Так, днями у спортивному просторі СИЛА повідомили про об’єднання чемпіонів України та майстрів спорту для підготовки майбутніх чемпіонів. Тим самим Праджат стає спортивним хабом та базою для загальної фізичної підготовки Федерації греко-римської боротьби.

Спортивний фронт: як рівненські спортсмени перемагають під час війни

- Наша ціль – це постійний рух та розвиток. Тому мені дуже приємно, що нам вдалося об'єднати дійсно кращих спортсменів на базі нашого спортивного простору «Праджат», - говорить співзасновник СП «СИЛА» Олексій Яницький. – Переконаний, що співпраця з професіоналами такого рівня дасть можливість створити у Рівному повноцінний хаб, де будуть тренуватися чемпіони, з часом будуть представляти Рівненщину та Україну на світових аренах.



Це стало можливо завдяки співпраці обласної федерації ГРБ та засновників "СИЛА".

- Хочу подякувати президенту Федерації греко-римської боротьби області Олександру Ковальчуку за таку співпрацю. Переконаний, що вона буде плідною та дасть результати для підготовки наших спортсменів, - зауважив співзасновник Спортивного простору СИЛА Володимир Зленко.

20 команд приїхали до Рівного на Чемпіонат України



Співзасновники кажуть, що тренуватимуть та тренуватимуться тут справжні чемпіони.

Зокрема це майстер спорту України, чемпіон України, чемпіон світу серед кадетів, учасник чемпіонатів світу серед юніорів Владислав Кравченко, майстер спорту України, чемпіон України, учасник чемпіонатів світу Владислав Драганчук, майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів. Неодноразовий чемпіон України Мар’ян Голубовський та майстер спорту, тренер-викладач вищої категорії ДЮСШ №1, старший тренер юніорської та дорослих команд Рівненської області Михайло Літвінчук.





На правах реклами