03.02.2023, 11:41
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо
Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Качина грудка - 3 шт
Цибуля - 1 шт
Корнішони - 4 шт
Вершкове мало – 3 ст.л.
Мед – 1,5 ст.л.
Курячий бульйон - 1,5 склянки
Приправа «Для курки»
Паприка копчена – 1/2 ч.л.
Рожевий перець – 2 ч.л.
Зелений перець – 2 ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
Підготувати м'ясо, очистити від зайвого, промити та обсушити.
На розігрітій сковороді-гриль викласти качині грудки шкірою вниз. Смажити протягом 5 хвилин до появи коричневої скоринки. Потім перевернути на інший бік і смажити ще 6 хвилин до прожарювання medium.
Після цього необхідно грудку перекласти на блюдо та обернути його фольгою.
Потім розтопити 1 столову ложку вершкового масла|мастила| і додати|добавляти| дрібно нарізані цибулю і корнішони. Пасерувати протягом 5 хвилин. Далі додати бульйон та мед. Варити до появи сиропу 5 хвилин.
Потім необхідно додати рожевий та зелені перці і продовжувати варити ще 1 хвилину. Після цього вимкнути плиту і додати вершкове масло|мастило|, посоливши і поперчивши.
Шматки м'яса качки можна порізати на тонкі порційні слайди або подавати повністю, полив соусом і прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
Найсмачніше м'ясо качки для різноманітності вашого раціону готове.
Качина грудка - 3 шт
Цибуля - 1 шт
Корнішони - 4 шт
Вершкове мало – 3 ст.л.
Мед – 1,5 ст.л.
Курячий бульйон - 1,5 склянки
Приправа «Для курки»
Паприка копчена – 1/2 ч.л.
Рожевий перець – 2 ч.л.
Зелений перець – 2 ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
Підготувати м'ясо, очистити від зайвого, промити та обсушити.
На розігрітій сковороді-гриль викласти качині грудки шкірою вниз. Смажити протягом 5 хвилин до появи коричневої скоринки. Потім перевернути на інший бік і смажити ще 6 хвилин до прожарювання medium.
Після цього необхідно грудку перекласти на блюдо та обернути його фольгою.
Потім розтопити 1 столову ложку вершкового масла|мастила| і додати|добавляти| дрібно нарізані цибулю і корнішони. Пасерувати протягом 5 хвилин. Далі додати бульйон та мед. Варити до появи сиропу 5 хвилин.
Потім необхідно додати рожевий та зелені перці і продовжувати варити ще 1 хвилину. Після цього вимкнути плиту і додати вершкове масло|мастило|, посоливши і поперчивши.
Шматки м'яса качки можна порізати на тонкі порційні слайди або подавати повністю, полив соусом і прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
Найсмачніше м'ясо качки для різноманітності вашого раціону готове.

Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 618Інші статті рубрики:
Топ-3 знаки Зодіаку, в яких народжуються найрозумніші діти

Астрологи розповіли у кого зі знаків Зодіаку народжуються вундеркінди.
переглядів: 2525
Неймовірна смакота: готуємо весняний картопляний салат

Такий салат порадує ваші смакові рецептори та може замінити навіть повноцінний обід.
переглядів: 1875
Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 1092
Рівненщина попрощалася з Героєм, який віддав життя за Батьківщину

Вчора на Рівненщині в останню путь провели загиблого воїна Володимира Тішакова.
переглядів: 382
Смакота для всієї сім'ї: швидкий рецепт сніданку в булочці

Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
переглядів: 999