Ми у Facebook
03.02.2023, 11:41

Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо

Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
ІНГРЕДІЄНТИ:

Качина грудка - 3 шт
Цибуля - 1 шт
Корнішони - 4 шт
Вершкове мало – 3 ст.л.
Мед – 1,5 ст.л.
Курячий бульйон - 1,5 склянки
Приправа «Для курки»
Паприка копчена – 1/2 ч.л.
Рожевий перець – 2 ч.л.
Зелений перець – 2 ч.л.

ПРИГОТУВАННЯ:

Підготувати м'ясо, очистити від зайвого, промити та обсушити.

На розігрітій сковороді-гриль викласти качині грудки шкірою вниз. Смажити протягом 5 хвилин до появи коричневої скоринки. Потім перевернути на інший бік і смажити ще 6 хвилин до прожарювання medium.

Після цього необхідно грудку перекласти на блюдо та обернути його фольгою.

Потім розтопити 1 столову ложку вершкового масла|мастила| і додати|добавляти| дрібно нарізані цибулю і корнішони. Пасерувати протягом 5 хвилин. Далі додати бульйон та мед. Варити до появи сиропу 5 хвилин.

Потім необхідно додати рожевий та зелені перці і продовжувати варити ще 1 хвилину. Після цього вимкнути плиту і додати вершкове масло|мастило|, посоливши і поперчивши.

Шматки м'яса качки можна порізати на тонкі порційні слайди або подавати повністю, полив соусом і прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Найсмачніше м'ясо качки для різноманітності вашого раціону готове.





На правах реклами