03.02.2023, 11:41
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо
Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Качина грудка - 3 шт
Цибуля - 1 шт
Корнішони - 4 шт
Вершкове мало – 3 ст.л.
Мед – 1,5 ст.л.
Курячий бульйон - 1,5 склянки
Приправа «Для курки»
Паприка копчена – 1/2 ч.л.
Рожевий перець – 2 ч.л.
Зелений перець – 2 ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
Підготувати м'ясо, очистити від зайвого, промити та обсушити.
На розігрітій сковороді-гриль викласти качині грудки шкірою вниз. Смажити протягом 5 хвилин до появи коричневої скоринки. Потім перевернути на інший бік і смажити ще 6 хвилин до прожарювання medium.
Після цього необхідно грудку перекласти на блюдо та обернути його фольгою.
Потім розтопити 1 столову ложку вершкового масла|мастила| і додати|добавляти| дрібно нарізані цибулю і корнішони. Пасерувати протягом 5 хвилин. Далі додати бульйон та мед. Варити до появи сиропу 5 хвилин.
Потім необхідно додати рожевий та зелені перці і продовжувати варити ще 1 хвилину. Після цього вимкнути плиту і додати вершкове масло|мастило|, посоливши і поперчивши.
Шматки м'яса качки можна порізати на тонкі порційні слайди або подавати повністю, полив соусом і прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
Найсмачніше м'ясо качки для різноманітності вашого раціону готове.
Качина грудка - 3 шт
Цибуля - 1 шт
Корнішони - 4 шт
Вершкове мало – 3 ст.л.
Мед – 1,5 ст.л.
Курячий бульйон - 1,5 склянки
Приправа «Для курки»
Паприка копчена – 1/2 ч.л.
Рожевий перець – 2 ч.л.
Зелений перець – 2 ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ:
Підготувати м'ясо, очистити від зайвого, промити та обсушити.
На розігрітій сковороді-гриль викласти качині грудки шкірою вниз. Смажити протягом 5 хвилин до появи коричневої скоринки. Потім перевернути на інший бік і смажити ще 6 хвилин до прожарювання medium.
Після цього необхідно грудку перекласти на блюдо та обернути його фольгою.
Потім розтопити 1 столову ложку вершкового масла|мастила| і додати|добавляти| дрібно нарізані цибулю і корнішони. Пасерувати протягом 5 хвилин. Далі додати бульйон та мед. Варити до появи сиропу 5 хвилин.
Потім необхідно додати рожевий та зелені перці і продовжувати варити ще 1 хвилину. Після цього вимкнути плиту і додати вершкове масло|мастило|, посоливши і поперчивши.
Шматки м'яса качки можна порізати на тонкі порційні слайди або подавати повністю, полив соусом і прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
Найсмачніше м'ясо качки для різноманітності вашого раціону готове.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 876Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 206
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 236
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 280
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 201
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 276