Ми у Facebook
15.02.2023, 13:00

Секрети приготування ідеального крему: Як правильно збивати вершки

Ніжний, смачний, легкий та пишний вершковий крем, універсальний до будь якого торта. Та не завжди вдається збити ідеальний крем з вершків, які ж є секрети приготування.
Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів секрети приготування вершкового крему:

Перед тим, як збивати вершки, добре помийте ємність, в якій ви будете це робити. Обсушіть її і поставте на 10-15 хв в морозильну камеру. У холодній ємності вершки завжди збиваються набагато краще.

Від якості вершків безпосередньо залежить те, зіб’ються вони чи ні. Дуже часто ви збиваєте вершки, у вас не виходить, і ви думаєте, що робите щось не так. Насправді в більшості випадків ви просто взяли неякісні вершки. Тому спробуйте змінити виробника. Так ви знайдете того, продукція якого виготовлена якісно.

Не варто забувати про жирність вершків. Для збивання підходять тільки вершки жирністю 30% -33%.Якщо ви візьмете вершки з меншою жирністю, то збити їх до потрібної консистенції ви не зможете, вони так і залишаться рідкими. Їх можна збити тільки за допомогою спеціальних емульгаторів.

Збивати вершки найкраще міксером. Приблизний час збивання – 10 хвилин.

Збивати потрібно під кутом 90 градусів. Починайте збивати на невеликій швидкості. Потім збільште її.

Дотримуючись цих простих правил, ви отримаєте ідеальні збиті вершки без особливих зусиль.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ