Ми у Facebook
15.02.2023, 08:00

Оце смакота: Смажені пиріжки з тушкованою капустою

Прості страви зі звичних інгредієнтів, можуть здивувати своїм неперевершеним смаком. І саме ці пиріжки полонять ваші смакові рецептори.
Тісто:
- 400 гр. кисломолочного сиру;
- 3 яйця;
- 1 ч.л. солі;
- 2,5 ч.л. цукру;
- в окрему миску просіяти 4 ст борошна + 1 ч.л. соди. Можливо борошна піде трошки більше або менше. Це залежить від вологості сиру.

Начинка:
- середній качан капусти;
- цибулина;
- 2-3 середніх морквини;
- сіль-перець-лаврове листя;
- 2-3 ст.л. кетчупу.


Посмажити на сковорідці порізану цибулю та натерту моркву. Додати посічену капусту. Постійно помішуючи, на маленькому вогні доводимо її до готовності. Додаємо мелений перець, лавровий лист та кетчуп. Охолоджуємо начинку, а перед застосуванням солимо за смаком.

Тісто готується просто, слід перемішати складники і готово. В миску викладіть сир, перемніть, додайте сіль та цукор, змішайте, далі вибийте яйця і додавайте борошно. Місіть поки не буде еластичне й мяке. Тісто поділіть на 16 рівних частин , сформуйте кульки. Накрийте рушником та дайте постояти хвилин 30.





Ліпіть пиріжки, начинки не шкодуйте. Смажте їх на маленькому вогні під кришкою. Олії у пательні має бути 4-5 мм висоти.





На правах реклами