Вечеря нашвидкоруч: готуємо макаронну запіканку з шинкою та сиром
- 200 г сухих макаронів;
- 2 яйця;
- 150 мл нежирної сметани;
- 100 г шинки;
- 80 г сиру;
- 2 томата;
- 1 цибулина;
- 2 г чорного перцю;
- сіль за смаком;
- 40 мл соняшникової олії.
Приготування:
1. Макарони відварюють у підсоленій воді згідно з рекомендаціями на упаковці.
2. Яйця збивають віночком зі сметаною, солять, перчать.
3. Цибулю і помідори дрібно нарізають і пасерують 3-4 хвилини (по черзі).
4. Готові макарони відкидають на друшляк, потім змішують з піджаркою.
Додають нарізану кубиками шинку.
5. Блюдо заливають яєчно-сметанною сумішшю, перемішують і перекладають рівним шаром в невисоку форму.
6. Запіканку готують при 200 °С 20 хвилин, потім посипають тертим сиром і знову ставлять у духовку на 5 хвилин. Щоб отримати апетитну сирну скоринку, можна включити верхній гриль.
7. Макаронна запіканка стає смачніше, коли охолоне.
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 357
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 318
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 426
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 382
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 420